„Meg tudjuk verni a Madridot”

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 17. 15:58
Yaya Touré képesnek tartja a Manchester Cityt arra, hogy Madridban is legyőzze a Realt a Bajnokok Ligája kedd esti rangadóján, és ehhez szerinte nincs szükség korábbi csapattársai tanácsára.


 

Yaya Touré a Real Madrid esküdt ellenségétől, a Barcelonától igazolt a Cityhez, és bár korábbi társai közül többekkel szóba szokott elegyedni, nem kereste fel őket a nagy meccs előtt.

„Több egykori csapattárssal tartom a kapcsolatot, de nincs szükség a tanácsaikra a Real ellen. A Citynek kiváló stábja van, amely minden egyes részletből felkészült, elég információ áll a rendelkezésünkre. Az előző BL-szezonunk katasztrófa volt, most javítani akarunk” – fogalmazott az elefántcsontparti középpályás.

„A Bernabéuban nyerni különleges érzés, a címoldalra kerülhetsz vele. Mindent bele kell adnunk, hogy sikerüljön. Az első másodperctől nagyon koncentrálunk majd.”

„A magam részéről az a kulcs, hogy a középpályán minél több párharcot megnyerjek Xabi Alonso, Mesut Özil és Sami Khedira ellen.”

A spanyol és az angol bajnok kedd este 20:45 órától feszül egymásnak a Bernabéuban a BL csoportkörének első játéknapján.

Címkék: Yaya Touré
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu