„Még lehet bajnok a Barcelona”

Szerző: SHLétrehozva: 2012. március 25. 17:33
Gérard Piqué még nem mondott le arról, hogy a Barcelona megvédje bajnoki címét, és úgy véli, a szombati mallorcai győzelemből erőt meríthetnek. Az esélyekről hiába is kérdeznénk bárkit a Real Madridtól…


 

A Barcelona az első félidő közepén előnybe került az Ono Estadiban, Thiago Alcántara kiállításával azonban veszélybe került a három pont.

A kedélyeket Gérard Piqué találata hűtötte le, és a hátvéd továbbra is hisz benne, hogy csapata le tudja dolgozni hatpontos hátrányát a Real Madriddal szemben.

„Nagyon keményen megharcoltunk a győzelemért, pláne, miután megfogyatkoztunk. Nagyon sokat ér ez a három pont” – fogalmazott a Barcelona védelmének oszlopa a lefújás után.

„Igyekeztünk ellenőrzésünk alatt tartani a játékot, ők viszont mindenáron egyenlíteni akartak, de tíz emberrel is jól futballoztunk, és a legfontosabb, hogy a bajnoki reményeink továbbra is élnek.”

„Csak a győzelem számít, és összejött, így okkal lehetünk elégedettek. Az csak megerősíti a hitünket, ha a bajnokságban és a BL-ben is sorra húzzuk be a meccseket.”

Felhőtlen optimizmusra azért nincs ok a Nou Campban, elvégre a királyiak 5-1-gyel küldték haza a Sociedadot, így a hatpontos előnyből egy sem tűnt el.

A mérkőzés után ugyanakkor sem az edzői stáb, sem a játékosok nem álltak a média rendelkezésére a blancók részéről, amiről a Villarreal elleni botrányos meccs után döntött a klub.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Nyerni ment Mallorcára a Barcelona
VIDEÓK! Magabiztos játékkal győzött 2-0-ra a Barcelona Mallorca szigetén a La Liga 30. fordulójában, amely ezzel e pillanatban három pontra megközelítette a 20 órától meccselő éllovas Real Madridot a tabellán. A katalánok...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Százados lett CR7, maradt a hat közte
VIDEÓK! A Real Madrid 5-1-re ledarálta a Real Sociedadot úgy, hogy mind a hat gól fővárosi játékoshoz köthető. Benzema és Ronaldo kétszer-kétszer, Higuaín egyszer volt eredményes, Ramos pedig öngólt vétett. CR7 számára külön...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Gerard Piqué
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu