Matthäus visszacsábítaná Berbatovot

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 24. 18:01
A frissen kinevezett szövetségi kapitány, Lothar Matthäus szerint a bolgár labdarúgó-válogatottnak van esélye a 2012-es Eb-re való kijutásra, annak ellenére, hogy a selejtező első két fordulójában Angliától és Montenegrótól is vereséget szenvedtek. A német pénteki bemutatásán szót ejtett a májusban a nemzeti csapattól visszavonult Dimitar Berbatovról is.


„Rájöttem, nagy kihívás előtt állok – szögezte le a szakember. – Tudom, hogy Bulgária két vereséggel kezdett, de a csapatnak van esélye megszerezni a második helyet és ezzel kijutni a tornára."

„Komoly küldetés vár ránk, nagyon keményen kell dolgoznunk, hogy elérjük célunkat. Bulgária egy igazi futballnemzet, de csak akkor lehetünk sikeresek, ha a szurkolók és a média mellénk áll" – folytatta a 49 éves korábbi 150-szeres német válogatott.

„Régóta figyelemmel követem az ország labdarúgását, tudom, hogy képzett játékosok alkotják a csapatot, ennek ellenére mindenkitől teljes elhivatottságot és elszántságot kérek" – hangsúlyozta Matthäus.

A sajtó a májusban a válogatottságtól visszavonult Dimitar Berbatovról is faggatta: „Természetesen leülök vele tárgyalni és remélem átgondolja döntését, mert úgy hiszem, minden játékost büszkeséggel tölt el, ha a válogatottban játszhat. Persze végső soron rajta áll, akar-e szerepelni a nemzeti csapatban, vagy sem."


 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu