Másodosztályú kérője akad Téveznek?

Létrehozva: 2013. március 11. 15:00
Nem csak a francia élvonalt vezeti dúsgazdag tulajdonos pénzéből felhizlalt együttes, hanem a másodosztályt is. A PSG-hez hasonló költekezésbe kezdő Monaco márpedig a nyáron nagyot durrantana, a The Mirror szerint az együttes Carlos Tévez elhozásával tudatosítaná mindenkiben, hogy visszatért két idény után a Ligue 1-be.


A szebb napokat látott hercegségieket 2011 telén vásárolta fel az orosz milliárdos, Dmitrij Ribolovjev. Akkoriban a Ligue 2 sereghajtójaként kínlódó együttes pedig egészen a 8. helyig menetelt előre a tavasz folyamán.

A nyáron 40 millió euróért erősítettek a biztos háttérrel, így érkezett a Dél-Amerika egyik legnagyobb tehetségének tartott Lucas Ocampos, éppen a Manchester City kezéről lecsapva, ahogy a Club Brugge-től Nabil Dirar is.

Az ősszel még döcögött a szekér, de mostanra már szinte garantáltnak tűnik a feljutás, hiszen 9 pontra lépett meg a negyedik helyezett előtt 10 fordulóval az idény vége előtt. Az ismerősen csengő Claudio Ranieri vezetőedző pedig részben már az új idényre koncentrálva egy sztárigazolással tenné le a névjegyét az élvonalban.

A lap szerint Carlos Tévez lehet a kiszemelt, aki Edin Dzekóval könnyen távozhat a nyáron, hiszen olyan nevek közül készül válogatni Roberto Mancini, mint Gonzalo Higuaín, Robert Lewandowski, Edinson Cavani és Radamel Falcao.

A Daily Mirror állítja, 15 millió font mindkét félnek megfelelő lenne, és az orosz tulajdonossal a háttérben a jelenleg bombaformában játszó, gólokat szóró 28 éves támadó csillagászati fizetése is megoldható lenne.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu