Marca: Bale-t pénteken jelentik be

Létrehozva: 2013. augusztus 22. 10:17
Nem telhet el nap anélkül, hogy a sajtóban nem adják el a Real Madridnak Gareth Bale-t. Csütörtökön a Marca arról ír, hogy a klub megegyezett a Tottenhammel a walesiről, akit pénteken jelentenek be hivatalosan.


Az elmúlt hetekben szinte már nem volt olyan szakportál és lap, amely ilyen-olyan értesülésekre hivatkozva nem tekintette véglegesnek a Premier League legjobbjának csapatváltását. A héten a Sky Italia és a La Gazzetta dello Sport is arról cikkezett, hogy megszületett a megegyezés, 100-108 millió euró körüli összegről beszéltek.

Csütörtökön a madridiakhoz közel álló, de az ügyben már többször mellélövő Marca arról ír, hogy végül 99 millió euróban állapodott meg Florentino Pérez. Ezzel még mindig megdöntenék saját világrekordjukat a királyiak...

A lap hozzáteszi, hogy minden részlet a helyére került, így a csütörtöki Al-Szaddal vívandó gálamérkőzés után, pénteken érkezhet a hivatalos bejelentés Gareth Bale érkezéséről, míg a bemutatás a jövő héten. Azt is tudni vélik, hogy Fábio Coentraót mégsem illesztették a megállapodásba, mivel Daniel Levy, a londoniak elnöke végül nem kért a játékosból, csakis pénzben gondolkodik, a 99 millió euró pedig elképesztően jó üzletnek látszik.

Hogy hisz-e ennyi besült hír után ezúttal a Marcának vagy sem, azt mindenki maga döntse el, de abba is gondoljon bele, hogy a Tottenham története legaktívabb átigazolási piacát futja. Roberto Soldado, Paulinho, Étienne Capoue és Nacer Chadli már belekerült egy jó 65 millió fontjába, kétszer döntött átigazolási rekordot és minden jel arra mutat, hogy Willian az Anzsiból és Erik Lamela a Romából egyaránt 35-35 millió fontért érkezhet.

Ugyan voltak eladások szép számmal, de elég nyilvánvalónak tűnik, hogy már előre a Gareth Bale-ért érkező pénzt költi el a hosszú évek óta szűkösen költekező Spurs. Nem igaz?

Gareth Bale 31 gólja az előző idényben

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu