Már világbajnokot vernének a horvátok

Szerző: SHLétrehozva: 2012. június 11. 13:38
Giovanni Trapattoni szerint az íreknek emlékezniük kell arra, hogy nyolc meccsen át nem kaptak gólt, talpra kell állniuk, hiába a címvédő jön, csak egy pontja van, az egy teljesen más meccs lesz. Evés közben jön meg az étvágy: a horvát szövetségi kapitány, Slaven Bilic szerint még egy győzelem benne van a csapatban, és akkor meg is lesz a továbbjutás.


Az olasz edzőlegenda Trapattoni arra is utalt, hogy egy kicsit megkeverheti majd a kártyákat.

"Ha változtatok az nem azért lesz, mert egyik vagy másik játékos nem érdemli meg, hogy pályára lépjen, vagy csalódást okozott, hanem mert egy másik meccs jön, új riválisssal. A spanyoloknak is csak egy pontjuk van, össze kell szednünk magunkat, és hinnünk magunkban, volt, hogy nyolc meccsen át még gólt sem kaptunk, emlékezünk kell erre" - nyilatkozta Trapattoni, aki elismerte, hogy az első félidőben jobb volt a horvát csapat, de a második már az írekről szólt.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a horvátok teljes mértékben átadták a kezdeményezést a harmadik gól után, míg előtte a Modric vezette középpályásorukkal domináltak a délszlávok, és sorra tesztelték Given kapust. Nem csak jól játszottak, hanem ezen az estén a szerencse is velük volt, két távoli fejesből, és egy lesgyanús gólból vették be a zöldek kapuját.

A harmadik fordulóban könnyen előállhat egy olyan szituáció, hogy Trapattoni és segítője, Tardelli úgy ütközik meg hazája válogatottjával, hogy az írek számára nincs tétje a meccsnek, míg az olaszoknak győzelem kell a negyeddöntőhöz...

A horvát kapitány Slaven Bilic szerint tökéletesen játszott a csapat, s máris előretekintett: "A következő két meccsből az egyiket kell megnyernünk, amire van is esélyünk. Akkor szerintem megvan a továbbjutás" - nyilatkozta. Apró bökkenő, hogy az elmúlt két kiírás világbajnokával találkoznak. A második fordulóban az olaszokkal mérkőzik csapata, amely megmutathatja, hogy joggal nevezik a torna egyik sötét lovának.

TRAPATTONI VS MANDZUKICKATTINTS A VIDEÓHOZ!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Horvát tripla: vége az ír sorozatnak
Ami nem sikerült Magyarországnak, az háromszor Horvátországnak, amely Mario Mandzukic duplájával, és az Evertonnal kitűnő tavaszt futó Nikica Jelavic góljával vetett véget Írország 14 mérkőzéses veretlenségének....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu