Már lehet gratulálni a Laziónak

Szerző: SHLétrehozva: 2013. június 14. 21:40
Vasárnap érkezik az olasz fővárosba Lucas Biglia, hogy átessen az orvosi vizsgálaton a Laziónál - erősítették meg több forrásból is pénteken (például az Anderlecht klubelnöke). Ezzel végleg eldőlt, hogy Rómában folytatja az argentin válogatott kiváló védekező középpályása. OIyan csapatoktól is keresték ügynökét idén, mint az Arsenal, a Liverpool, vagy az Inter.


Biglia 27 éves, négyszeres belga bajnok, tagja volt a 2005-ben vb-aranyérmes argentin U20-válogatottnak. Olasz útlevéllel is rendelkezik. Hat-nyolc millió eurót fizethetnek érte, a játékos évi másfél milliót kasszírozhat. Négy esztendőre ír alá.

A támadójátékban is hasznos fedezet Kolumbia ellen végig a pályán volt, legutóbb pedig negyedórát kapott a válogatottban, az Ecuador elleni vb-selejtezőn (1-1). A szombati, Guatemala elleni tesztmeccset ismét végigjátszhatja, csak azután veszi az irányt Itália felé.

Biglia lesz a klub harmadik nyári igazolása a 20 éves kolumbiai csatár, Brayan Perea és a 28 éves argentin középhátvéd, Diego Novaretti után.

Már csak az a kérdés, hogy érkezése egyben Hernanes távozását jelenti-e, a PSG sajtóhírek szerint 30 millió eurót kínál a Lazio brazil válogatott középpályásáért.

BEST OF BIGLIA

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu