Már folyik a Lewandowski-Bayern csúcs?

Létrehozva: 2013. február 5. 22:38
A Sky Sport Italia szerint a Bayern München és Robert Lewandowski intenzív tárgyalásokat folytat arról, hogy a nyáron a lengyel támadó a bajoroknál folytatja. A Borussia Dortmundnál nem tudnak az egyeztetésekről.


Az olasz televíziós csatorna számolt be először arról, hogy a gólokat az új idényben is futószalagon szállító támadó javában egyeztet a bajnoki éllovassal egy 22 millió euró értékű szerződésről, amely a nyáron lép életbe.

A támadót érintő hírre a német Sport1 tévén keresztül reagált Michael Zorc, a bajnoki címvédő sportigazgatója: „Nincs változás és nincs mit beszélni az ügyről, mert részünkről semmi sem változott. Ha egy játékos tárgyal egy másik klubbal, azt nem akadályozhatjuk meg, de jelen állás szerint semmi ilyenről nincs tudomásunk."

A bajorok nem voltak hajlandók kommentálni az értesülést, de a Sky Sport Italia úgy tudja, hogy a 18 gólnál járó Lewandowski a nyáron hivatalba lépő vezetőedző, Josep Guardiola első számú célpontja. Igaz, ugyanilyen jelzőkkel emlegették korábban a Liverpoolból Luís Suárezt és az Atlético Madridból Radamel Falcaót néhány héttel ezelőtt.

Hozzá kell viszont tenni, hogy a tekintélyes német magazin, a Spiegel is arról számolt be, hogy a Bayern jó úton halad Lewandowski meggyőzéséről és utána megkezdi a tárgyalásokat a Borussia Dortmunddal a váltásról.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu