Mandzukicék kivégezték Kamerunt

Létrehozva: 2014. június 19. 02:27
A 2. fordulóban a játékvezető sem kegyelmezett Kamerunon, amely 4-0-s vereséget szenvedett Horvátországtól, így Spanyolország után másodikként búcsúzott a világbajnokságtól az A-csoportban. A visszatérő Mario Mandzukic duplázott, a döntő momentum azonban Alex Song buta ütése és kiállítása volt az első félidő végén.


Az első félidőben a horvátok futballoztak fölényben, több helyzetet is kidolgoztak, ezek közül Olic révén egyet pedig ki is használtak. A kameruniak nem jelentettek veszélyt a kapura, ráadásul Song rendkívül buta és alattomos szabálytalansága miatt a 40. percben emberhátrányba kerültek.

A szünet után a horvátok hamar eldöntötték a találkozót, Perisic egy hatalmas sprint után volt eredményes. Az európai együttes ezt követően kedvére alakította ki a helyzeteket, Mandzukic pedig egy szöglet utáni fejessel növelte az előnyt. A kameruniak teljesen szétestek, szinte futószalagon érkeztek a helyzetek, Mandzukic pedig duplázott. A hajrában az afrikai együttes még szépíthetett volna, és a horvátoknak is voltak még lehetőségeik, de az eredmény már nem változott.

A kameruniak ezzel búcsúznak a tornától, a zárókörben a házigazda brazilokkal találkoznak, míg a horvátok a mexikóiakkal csapnak össze a továbbjutásért.

VILÁGBAJNOKSÁG, A-CSOPORT, 2. FORDULÓ:

KAMERUN-HORVÁTORSZÁG 0-4 (Olic 11., Perisic 48., Mandzukic 61., 73., kiállítva: Song 40. - Kamerun)


Cameroon 0-4 Croatia  ~ All Goals and... by SportsChannel

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu