Manchesterből figyelik az új Buffont

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 11. 17:23
A Manchester United és a City képviselői is rajta tartják a szemüket a 21 éves Francesco Bardin, az Internazionale olasz utánpótlás-válogatott kapusán, aki jelenleg az idén feljutott Livornónál játszik kölcsönben, amelynek elnöke nemes egyszerűséggel már az "új Buffon"-ként emlegeti.


 

Aldo Spinelli, az olasz élvonalbeli Liverono elnöke a Tuttosportnak elárulta, hogy az Internazionale csapatától érkezett kölcsönkapusukat, a 21 éves Francesco Bardit mindkét manchesteri nagycsapat, a United és a City képviselői is hétről hétre figyelnek.

"Bardi engem a fiatal Buffonra emlékeztet, rengeteg lehetőség van benne. Minden héten nézik őt játékosmegfigyelők a két manchester csapatból, de máshonnan is. Én a részemről nagyon remélem, hogy Samir Handanovic továbbra is jó munkát végez majd az Inter kapujában, mert akkor Bardi minél tovább velünk maradhat!"

A Manchester United ugyanakkor nem küzd kapusgondokkal, az előző szezonban a Premier League legjobbjának választott David de Gea teljesítménye több mint meggyőző, bár a második számú hálóőr, Anders Lindegaard a szezon végén nagy valószínűséggel elhagyja az Old Traffordot.

Közben Manchester kék felén Manuel Pellegrini menedzser hezitál Joe Hart és Colstel Pantilimon között, mert megrendült a bizalma az angol válogatott alapemberében.

Címkék: francesco_bardi
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu