Málagából érkezik Benítez utódja?

Létrehozva: 2013. február 15. 18:22
Miközben Rafael Benítez hétről hétre kénytelen megválaszolni a kérdést, biztonságban érzi-e állását, az idény végén így vagy úgy, de kénytelen lesz átadni helyét. Hogy kinek, azt egyelőre csak találgatni lehet, azonban a Málaga vezetőedzője, Manuel Pellegrini ügynöke pénteken elkotyogott valamit, ami kiindulási alapot jelenthet.


Jesús Martínez pedig nem csak a londoniak létező érdeklődéséről beszélt, hanem egy másik, azóta már lezárult ügyről is: „Kevesebb mint 15 nappal ezelőtt ajánlatot kaptunk a Romától, de így az idény közepén visszautasítottuk" – emlékezett vissza az olaszok megkeresésére, amely azután érkezett, hogy kirúgták posztjáról Zdenek Zemant.

Egy nemet tehát már mondott Pellegrini, ami nem csoda, a nemzetközi szereplés hiányában csakis a Serie A-ra koncentráló, ám ott szenvedő fővárosiak valóban nem tűntek csábítónak. A Málaga a tavaly nyári csődközeli állapotok után az élmezőnyben tanyázik a La Ligában és simán továbjutott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe.

Nem rossz ajánlólevél egy megtépázott, az idény elején meggyengült csapattól. Ez kelthette fel a Chelsea figyelmét, amely nyíltan átmeneti jeleggel számol a szurkolók által kritizált Benítezzel. A tavasz végén nem is hosszabbít vele, és valaki mást keres. Eddig úgy tűnt, hogy José Mourinho lehet a befutó, de már nem biztos mindez.

„A Chelsea és más csapatok is érdeklődtek, azonban hivatalosan semmi sem történt. Manuel örömmel lenne egy napon edző a Premier League-ben, ahogy a Bundesliga, a Serie A és más bajnokságokban is. Alaposan át kell gondolni, hogy hol folytatja jövőre" – tette hozzá az El Mercurio kérdésére a szakember bőbeszédű képviselője.

„Manuelt jelenleg szerződés köti a Málagához, talán április, május táján lehet majd tisztán látni jövőjét, akkor derül ki, milyen feltételekkel folytathatja az itteni munkát, és szükség van-e bármilyen lépésre. Az első szándékunk az, hogy tiszteletben tartjuk a jelenleg fennálló köteléket és ennek részleteit, minden más utána következik" – utalt arra Martínez, hogy először a spanyolok ajánlatát (ha lesz) hallgatják meg, csak utána a más csapatok által kínáltakat.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu