Majdnem lábat tört John Terry - videó!

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 11. 17:43
Élesen kritizálta az Aston Villa menedzsere, Martin O'Neill John Terryt, aki a Chelsea birminghamiek ellen vívott szombati FA-kupa elődöntőjében kíméletlenül, nyújtott lábbal csúszott oda honfitársának, James Milnernek. A védő egy sárgával megúszta egyébként kiállítás-esélyes belépőjét, amely akár súlyos sérülést is okozhatott volna.


„Egy borzasztó becsúszás volt saját válogatott társával szemben – fakadt ki a menedzser. – Milner különösen szerencsés, hogy egyáltalán nem törték darabokra csontjait. Azonnal ki kellett volna állítani Terryt!"

„Játékosom örülhet, hogy nem dőlt ki hosszú hónapokra, valószínűleg azért úszta meg az esetet, mert lába a levegőben volt" - tette hozzá O'Neill.

Milner rövid ápolás után egyébként visszatért a pályára. A találkozót a Chelsea 3-0-ra nyerte és bejutott a sorozat döntőjébe.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Laza hármassal kupadöntős a Chelsea
A Chelsea közepesen színvonalas mérkőzésen 3-0-ra legyőzte az Aston Villát, ezzel bejutott az FA-kupa döntőjébe. A bíró döntően befolyásolta a mérkőzést azzal, hogy Mikel szabálytalanságánál nem fújt tizenegyest, a birminghamiek...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu