Madridi lázadás Bale bére miatt

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 15. 15:21
Brit lapértesülés miatt egyre kisebb az esélye annak, hogy Gareth Bale Spanyolországba szerződjön, részben a Real Madrid játékosainak ellenállása miatt.


 


Gareth Bale a tervek szerint nettó 9-10 millió eurót keresne évente a Bernabéuban, márpedig ez alaposan kiverte a biztosítékot néhány madridi játékosnál a The Telegraph szerint.

Úgy hírlik, Mesut Özil, Ángel Di María és Karim Benzema a hangadó, de a keret többi tagja is elégedetlenségének adott hangot.

Özil édesapja például júniusban éppen hasonló okokból utazott Madridba: fiának drasztikus emelést akart kicsikarni a jelenlegi ötmillióhoz képest.

Di Maríát azzal is felingerelték, hogy be akarták venni a Bale-féle üzletbe, de az argentin világossá tette, nem kér a Sarkantyúsokból.

Benzemát 2015-ig köti szerződés a Fehér Házba, és rövidesen leül tárgyalni a klub elöljáróival – természetesen a mostaninál előnyösebb megállapodás reményében.

Bale pozícióit tovább rontja, hogy állítólag a vezetőedző, Carlo Ancelotti közölte az elnökkel: a walesi nélkül is ütőképes a keret, és nem ragaszkodik a megszerzéséhez.

Közben André Villas-Boas, a Tottenham menedzsere elmondta, kisebb sérülése miatt még hetekig nem lesz bevethető a csapat első számú csillaga.

Hogy magára húzza-e még a Spurs mezét, azt egyelőre lehetetlen megjósolni.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu