Madrid, PSG: gála; pácban a Juventus

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 2. 22:37
A Real Madrid Cristiano Ronaldo és Ángel Di María duplájával, valamint az argentin zseniális gólpasszával 4-0-val lelépte a Köbenhavnt a Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában. A PSG szintén brillírozott, a Juventus viszont a legkevésbé sem, csak ikszelt a Galatasarayjal. Az Olympiakosz Mitroglu triplájával nyert Brüsszelben.


 

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ (20:45 óra):

B-csoport

Real Madrid-Köbenhavn 4-0 (Ronaldo 21., 65., Di María 71., 90+1.)

Juventus-Galatasaray 2-2 (Vidal 78. - 11-esből, Quagliarella 87., ill. Drogba 36., Umut Bulut 88.)

C-csoport

PSG-Benfica 3-0 (Ibrahimovic 5., 30., Marquinhos 25.)

Anderlecht-Olympiakosz 0-3 (Mitroglu 17., 56., 72.)



ONLINE KÖZVETÍTÉS:

90+5.: VÉGE A MECCSEKNEK.

Real Madrid-Köbenhavn 4-0: A királyiak hat gólt rúgva végezték ki a Galatasarayt az első körben, most megálltak négynél. Cristiano Ronaldo és Ángel Di María egyaránt duplázott, de az argentint külön is ki kell emelni: amilyen megoldással rabonázta a labdát CR fejére a második hazai találat előtt, olyat nem látni sűrűn még a Bernabéuban sem.

Juventus-Galatasaray 2-2: A torinóiak szokás szerint lassan kezdtek, idő kellett, mire bemelegednek, és akkor is rendre eltévesztették a kaput. Mikor már azt hitték, hogy megnyerték a meccset, az egész védelem kihagyott, Umut Bulut pedig keményen megbüntette őket. A továbbjutásba kerülhet ez a hiba.

A CSOPORT ÁLLÁSA:
1. Real Madrid 2 2 0 0 10:1 9 6
2. Juventus 2 0 2 0 3:3 0 2
3. FC Köbenhavn 2 0 1 1 1:5 -4 1
4. Galatasaray 2 0 1 1 3:8 -5 1

PSG-Benfica 3-0: A párizsiak félóra alatt lerendezték a Sasokat, a sztárcsatárok közül ezúttal Zlatan Ibrahimovic villogott, a szülinapos kétszer is eredményes volt. Marquinhost nem azért szerződtette a PSG, hogy vagdossa a gólokat, de az Olympiakosz után ismét villogott a kapu előtt. Kiválóan pótolta a sérült csapatkapitányt, Thiago Silvát.

Anderlecht-Olympiakosz 0-3: Mindkét csapat vereséggel rajtolt a BL-ben, de csak a pireuszi együttesnek sikerült javítania. A prímet Mitroglu vitte, mesterhármasával egymaga végezte ki a belgákat. Megyeri Balázs csak padozott a vendégeknél.

A CSOPORT ÁLLÁSA:
1. Paris Saint-Germain 2 2 0 0 7:1 6 6
2. Olympiakosz 2 1 0 1 4:4 0 3
3. SL Benfica 2 1 0 1 2:3 -1 3
4. RSC Anderlecht 2 0 0 2 0:5 -5 0

90+1.: Madrid - 4-0 a Realnak! Di María 13 méterről lőtt a bal alsóba. Duplázott, és ne feledjük, milyen parádés gólpasszt adott.


Real Madrid - Copenhague 4-0  Gol  Di María  90' by realmadridplay

88.: Torinó - 2-2, egyenlített a Galata! Elaludt a Juve, Umut Bulutnak nem volt embere, és 13 méterről félmagasan a bal sarokba helyezett.

87.: Torinó - 2-1 a Juvénak! Quagliarella nyerheti meg a meccset a Zebráknak.

85.: Madrid - A Bernabéuban már mindenki a végét várja, lassan peregnek a percek.

80.: Helyzetjelentés a másik három pályáról: Sahtar-Man. United 1-1, Leverkusen-Sociedad 1-1, Man. City-Bayern 1-3

78.: Torinó - 1-1, egyenlített a Juve! Vidal 11-esből lőtt a jobb felsőbe! Quagliarella harcolta ki a büntetőt, Amrabat vitte földre.


Juventus 1-1 Galatasaray (Goal (pen... by all-goals

76.: Madrid - A Realnál immár Morata is a pályán, holott sokan a kezdőbe várták. Igen meggyőző teljesítményt nyújtott az Atlético ellen szombaton.

72.: Brüsszel - 3-0 az Olympiakosznak! Mitroglut nem lehet feltartóztatni, mesterhármast szerzett.

71.: Madrid - 3-0 a Realnak! Di María lába sült el messziről, a parádés gólpassz után most maga is betalált.


Real Madrid 3-0 FC København (Goal Angel Di Maria) by all-goals

67.: Torinó - Görcsösen akar a Juve, de hol Muslera véd, hol a kaput sem sikerül eltalálni.

65.: Madrid - 2-0 a Realnak! Di María rabonából adott be jobbról, a rövidre berobbanó Ronaldo pedig 3 méterről a kapuba fejelt. Gyönyörű gól, elsősorban az argentiné az érdem.


Real Madrid - Copenhague 2-0  Gol  Cristiano... by realmadridplay

64.: Madrid - Ronaldo 18 méteres szabadrúgása csak felülről rezegtette meg a hálót.

59.: Torinó - A Juve hatalmas elánnal vetette bele a meccsbe a második félidőben, kérdés, eddig miért nem tudott így játszani.

56.: Brüsszel - 2-0 az Olympiakosznak! Egyre nagyobb pácban az Anderlecht, ismét Mitroglu nevét átkozhatják a belgák.


Anderlecht 0-2 Olympiakos (Goal Mitroglou) by all-goals

56.: Torinó - Pirlo eresztett meg egy távoli lövést, de kapura nem volt veszélyes.

55.: Madrid - A vendégek betömörülnek, nemigen erőltetik az előrefelé játékot. Ahhoz képest, hogy hátrányban vannak.

51.: Torinó - A Juve iparkodik, de egyelőre eredmény nélkül. Némi túlzás talán van benne, de a vereséggel a kiesés szélére sodródnának a Zebrák.

49.: Madrid - Ronaldo beadása után Di María tüzelt, majd kezezést reklamált. Nagyon szeretett volna egy büntetőt. És van is benne valami, Delaney nem volt teljesen ártatlan.

46.: Folytatás!


45+3.: Valamennyi pályán félidő. Előny a Madridnál, a Galatánál, a PSG-nél és az Olympiakosznál.

44.: Madrid - Modric késett el, övé az első sárga lap a meccsen.

40.: Madrid - Gislason fejese után felsőkapufa, majd Modric szabadított fel. Hajszálon múlt, hogy nem egyenlített a Köbenhavn.

37.: Madrid - Pepe fejelt össze Braatennel, nagyon csúnyán vérzik a portugál feje. Nem biztos, hogy folytatni tudja a játékot. Ramos el is ment melegíteni.

36.: Torinó - 1-0 a Galatának! Drogba köszönt be, hatalmas bajban az olasz bajnok!  Borzasztóan jött ki Buffon, nem fogják megdicsérni.


Juventus 0-1 Galatasaray (Goal Didier Drogba) by all-goals

33.: Torinó - Gól még nincs a meccsen, egy-egy kényszerű csere viszont már volt. Quagliarella és Semih Kaya a szenvedő alanyok.

30.: Párizs - 3-0 a PSG-nek! Nagyon beleerősítettek a franciák, Ibrahimovic pedig már duplázott. A Benfica hatalmas zakóba futhat bele.


Paris Saint Germain 3-0 Benfica (Goal Zlatan... by all-goals

28.: Madrid - Toutouh révén feljegyezhettük az első dán lövést, de sok erő nem szorult bele, Casillasnak csak le kellett nyúlnia érte.

25.: Párizs - 2-0 a PSG-nek! Gyorsan le akarja rendezni a meccset a francia bajnok, ezúttal a nyáron vásárolt Marquinhos volt eredményes.


Paris Saint Germain 2-0 Benfica (Goal Marquinhos) by all-goals

25.: Madrid - Benzema centerezett jobbról, Di María pedig centikkel a bal sarok mellé gurított. Wiland csak imádkozott, hogy ne menjen be.

24.: Madrid - Ronaldo távoli lövése levágódott a blokkról. Azért nem minden papsajt.

21.: Madrid - 1-0 a Realnak! Marcelo bal oldali beadásának alászaladt Wiland, Ronaldo pedig 3 méterről az üresen maradt kapuba fejelt. Góllá érett a hatalmas spanyol fölény.


Real Madrid 1 - 0 København Cristiano Ronaldo by f100000575791389

17.: Brüsszel - 1-0 az Olympiakosznak! A belga helyzetre góllal válaszoltak a görögök, Mitroglu révén szereztek vezetést a vendégek.


Anderlecht 0-1 Olympiakos (Goal Mitroglou) by all-goals

15.: Brüsszel - Nuytinck révén veszélyeztetett az Anderlecht. Mielőtt túlságosan szimpatizálnánk vele: ő szórította ki tavaly a csapatból Juhász Rolandot.

13.: Torinó - A Galata nagyon bátran kezdett, új edzője, Roberto Mancini elégedett lehet azzal, amit lát.

10.: Madrid - A Köbenhavn levegőhöz sem jut, másodpercekre sem tudja megtartani a labdát. Így nehéz lesz megőrizni a döntetlent.

6.: Madrid - Marcelo beadása után Benzema fejelt mellé 3 méterről. Mentségére legyen szólva, a háta mögé jött a labda.

5.: Párizs - 1-0 a PSG-nek! Ibrahimovic szerezte a játéknap első találatát. Egy gyönyörűen kijátszott akció végén passzolt a kapuba.


Paris Saint Germain 1-0 Benfica (Goal Zlatan... by all-goals

4.: Madrid - A királyiak beszorítják a Köbenhavnt. Bíznak benne, hogy igazán csak az első gólig lesz nehéz a meccs.

1.: Valamennyi meccs elkezdődött.

20:35. A játéknap másik négy meccsét is lekövetheted online közvetítésben az SH-n:

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bayern-show az Etihadban, MU-döntetlen
VIDEÓK! Nyolcvan percig az történt a pályán, amit a Bayern akart, valósággal lefocizta a címvédő a Manchester Cityt, méghozzá idegenben, a BL-csoportkör 2. fordulójának szerdai játéknapján. Ribéry, Müller és Robben is bevette...
Tovább a teljes cikkhez »

19:53. A PSG-nél a sérült csapatkapitány, Thiago Silva a legnagyobb hiányzó: Sirigu - Van der Wiel, Alex, Marquinhos, Maxwell - Motta, Verratti, Matuidi - Lavezzi, Cavani, Ibrahimovic.

19:52. A Juventus az alapcsapatával szerepel otthon a Galatasaray ellen: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Tévez, Vucsinics.

19:50. Bale sérült, Isco meg csak padozik, úgyhogy ezzel a kezdővel áll fel a Madrid: Casillas - Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo - Illaramendi, Khedira - Di María, Modric, Ronaldo - Benzema.

19:45. Köszöntünk mindenkit, egy óra múlva kezdődik a BL-csoportkör 2. fordulójának szerdai játéknapja. Ebben a cikkben a B- és a C-csoport eseményeit kísérjük figyelemmel.

 

B-CSOPORT

REAL MADRID-KÖBENHAVN 4-0 (1-0)

Madrid, Bernabéu-stadion, vezette: Matej Jug (szlovén).

REAL MADRID: Casillas - Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo - Illaramendi, Khedira (Morata, 74.) - Di María, Modric (Isco, 67.), Ronaldo - Benzema (Jesé, 81.). Vezetőedző: Carlo Ancelotti.

Cserék: D. López - kapus, Ramos, Coentrao, Arbeloa, Isco, Jesé, Morata.

KÖBENHAVN: Wiland - Jacobsen, Bengtsson, Mellberg, Sigurdsson - Claudemir, Delaney, Gislason - Jörgensen (Kristensen, 73.) - Braaten (Adi, 66.), Toutouh (Bolanos, 63.). Vezetőedző: Stale Solbakken.

Cserék: Jensen - kapus, Margreitter, Remmer, Kristensen, Bolanos, Vetokele, Adi.

Gólszerző: Ronaldo (21., 65.), Di María (71., 90+1.)

Sárga lap: Modric (44.), ill. Braaten (64.), Delaney (88.)


JUVENTUS-GALATASARAY 2-2 (0-1)

Torinó, Juventus-stadion, vezette: Kassai Viktor (magyar).

JUVENTUS: Buffon - Barzagli, Bonucci (Llorente, 68.), Chiellini - Lichtsteiner (Isla, 46.), Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Tévez, Vucsinics (Quagliarella, 25.). Vezetőedző: Antonio Conte.

Cserék: Storari - kapus, Ogbonna, Peluso, Marchisio, Isla, Llorente, Quagliarella.

GALATASARAY: Muslera - Eboué, Semih (Zan, 25.), Chedjou, Hakan - Melo, Selcuk - Bruma, Sneijder (Umut, 74.), Riera (Amrabat, 60.) - Drogba. Vezetőedző: Roberto Mancini.

Cserék: Ceylan - kapus, Zan, Sabri, Baytar, Yilmaz, Umut, Amrabat.

Gólszerző: Vidal (78. - 11-esből, Quagliarella (87.), ill. Drogba (36.), Umut (88.)

Sárga lap: Muslera (71.), Zan (80.)

 

C-CSOPORT

PSG-BENFICA 3-0 (3-0)

Párizs, Parc des Princes, vezette: Nicola Rizzoli (olasz).

PSG: Sirigu - Van der Wiel, Alex (Camara, 78.), Marquinhos, Maxwell - Motta, Verratti (Rabiot, 70.), Matuidi - Lavezzi (Lucas, 70.), Cavani, Ibrahimovic. Vezetőedző: Laurent Blanc.

Cserék: Douchez - kapus, Camara, Digne, Jallet, Ménez, Rabiot, Lucas.

BENFICA: Artur - Almeida, Luisao, Garay, Siqueira - Fejsza (A. Gomes, 29.), Matics, Pérez, Gaitán (Szulejmani, 66.), Djuricsics (Markovics, 46.) - Cardozo. Vezetőedző: Jorge Jesus.

Cserék: P. Lopes - kapus, M. Pereira, Jardel, Szulejmani, A. Gomes, Lima, Markovics.

Gólszerző: Ibrahimovic (5., 30.), Marquinhos (25.)

Sárga lap: Van der Wiel (36.), Alex (47.), ill. Gaitán (31.)


ANDERLECHT-OLYMPIAKOSZ 0-3 (0-1)

Brüsszel, Constant Vanden Stock Stadion, vezette: Tom Harald Hagen (norvég).

ANDERLECHT: Proto - Gillet, Kouyaté, Nuytinck, N'Sakala - Tielemans, Kljestan - Bruno, Praet (Acheampong, 74.), Suárez - Mitrovics. Vezetőedző: John van den Brom.

Cserék: Kaminski - kapus, Deschacht, Mbemba, De Zeeuw, Milivojevics, Cyriac, Acheampong.

OLYMPIAKOSZ: Roberto - Maniatisz, Manolasz, Bong, N'Dinga - Szamarisz, Sziovasz, Weiss - Saviola (Domínguez 65., Holebasz 78.), Mitroglu, Olaitan (Fuster, 57.). Vezetőedző: Míchel.

Cserék: Megyeri - kapus, Holebasz, Papadopulosz, Medjani, Fuster, Domínguez, Yatabaré.

Gólszerző: Mitroglu (17., 56., 72.)

Sárga lap: N'Sakala (45.), Bruno (51.), ill. Szamarisz (24.), Maniatisz (28.), Manolasz (36.)

 

 

 

A CSOPORT ÁLLÁSA:
1. Real Madrid 1 1 0 0 6 1 +5 3
2. Juventus 1 0 1 0 1 1 0 1
2. Köbenhavn 1 0 1 0 1 1 0 1
4. Galatasaray 1 0 0 1 1 6 −5 0
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu