Lúcio: Itt minden adott a triplázáshoz

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 16. 00:17
Ha nem is a legnagyobb, de az eddigi legnevesebb igazolását mutatta be a Juventus sajtótájékoztató keretében vasárnap. A világbajnok védő Lúcio tudja, mi kell a triplázáshoz, és úgy érzi, minden adott ehhez a Zebráknál. A 2006-os aranyérmesnek a Juvét tekinti, és nem az Intert.


Lúcio július elején írt alá kétéves szerződést a Juventussal, új kihívásra vágyott, úgy érezte, az Internél már nem számít nélkülözhetetlennek, nem is marasztalták különösebben.

A Juventus-ultrák ritkán békélnek meg Inter-jövevénnyel, de könnyen lehet, Lúcio lesz a kivétel. A 34 éves, világbajnok védő könnyedén szerelte le az olasz újságírókat, akik pikáns témát hoztak szóba a bemutatásán.

"Most akkor 28 vagy 30 Scudettója van a Juventusnak? Az elnök Agnellinek van igaza, harminc" - vágta rá a sztár. A dolog érdekessége, hogy a Juve 2005-ös Scudettóját törölték, a 2006-osat pedig éppen Lúcio korábbi klubjának, a rivális Internek ítélték oda a Calciopoli-botrány következtében.

"Ha új mezt választok, az komoly elkötelezés, olyan, mint egy új házasság. A Juvéé vagyok, és nyerni jöttem. Állok a mester rendelkezésére, ő dönt, én készen állok a megméretésekre."

A brazil elmondta, ha gólt szerezne az Inter ellen, ünnepelne, és a torinóiak céljaival is tökéletesen tisztában van.

"A triplázáshoz győztes mentalitás, és maximális motiváltság szükségeltetik (ő már csak tudja, az Interrel sikerült neki 2010-ben, a szerk.). A Juvénál minden adott ehhez. Tény, hogy ez egy nehéz feladat, mert sok erős csapat indul, olyanok, akik a legmagasabb szintet képviselik, de megpróbálunk minden fronton nyerni."

Lúcio végül elmondta, a két legjobb csatár, akivel valaha szembe kellett néznie a pályán Messi és Drogba voltak.

Címkék: Lúcio
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu