Lovrencsics Egervári célkeresztjében

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 14. 13:57
A szövetségi kapitány a Lech Poznanban szereplő Lovrencsics Gergő játékát figyeli meg a hétvégén. A Pápa 24 éves kölcsönjátékosa remek szezont él át Lengyelországban, jó eséllyel pályázik arra, hogy behívót kapjon a válogatottba a júniusi, Kuvait elleni barátságos mérkőzésre.


Egervári Sándor szombaton Varsóba utazik, hogy megnézze a lengyel bajnokság csúcsrangadóját, a Legia Warsaw - Lech Poznan mérkőzést. Könnyen lehet, hogy ez a mérkőzés dönt a lengyel bajnoki címről, hiszen négy fordulóval a szezon vége előtt az éllovas hazaiak két ponttal előzik meg a második vendégeket. A szövetségi kapitányt azonban nem elsősorban a lengyel bajnokság kimenetele érdekli, hanem a Lech Poznant erősítő Lovrencsics Gergő játéka, a támadó ugyanis az utóbbi hónapokban nyújtott teljesítményével közel került a válogatott keretéhez. A Lombard Pápától - egyelőre kölcsönben - szerződtetett 24 éves futballista általában jobb oldali szélsőként szerepel csapatában, eddig 23 bajnokin hat gólt és négy gólpasszt jegyez a szezonban.

"Lovrencsics Gergő ősszel kiváló formát futott, már akkor felfigyeltünk rá a szakmai stáb tagjaival. Télen egy kisebb visszaesés következett be a játékában, de tavasszal ismét kiemelkedő formában játszik. A rendelkezésünkre álló számítógépes elemzőrendszernek köszönhetően teljes képünk van róla, akárcsak az összes többi külföldön játszó magyar futballistáról. Mivel nagy rangadó következik a lengyel bajnokságban, ami szakmailag is érdekes lehet számunkra, elutazunk Varsóba, és testközelből is megnézzük Gergő játékát. Jelenleg ő is részét képezi azon légiósoknak, akiknek megvan az esélyük, hogy bekerüljenek a magyar válogatott keretébe, ezért is tartjuk fontosnak, hogy személyesen is tapasztalatokat szerezzünk róla" - mondta az mlsz.hu-nak Egervári Sándor.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu