Lewandowski szombaton 2019-ig aláír

Létrehozva: 2014. január 4. 14:10
A legjobb még erősebb lesz! Német források szerint megérkezett az orvosi vizsgálatokra a Bayern Münchenhez Robert Lewandowski, a Bundesliga gólkirálya, aki a Bild szerint aláírja nyártól érvényes új szerződését.


Már a nyáron kijelentette a lengyel támadó, hogy nem hosszabbítja meg a sárga-feketéknél 2014-ig élő szerződését, és a Bild már ekkor arról tudósított, hogy hiába érdeklődnek Angliából, a bajorokkal előszerződést kötött.

Ennek megfelelően a játékos már januárban elintézi a papírmunkát, és minden jel arra mutat, hogy szó szerint így is történik. A bulvárlap tényként kezeli, hogy a 25 éves csatár reggel megérkezett Münchenbe, ahol átesik az orvosin, és még a nap folyamán aláírja 2019-ig szóló szerződését. A tavaszt ugyanakkor a Dortmundban fejezi be!

A Bayern tehát biztosra megy, megelőzve a híresztelt Manchester United, Arsenal, Barcelona hármast már most lecsap a sárga-feketék színeiben 2010 óta 65 gólt termelő Lewandowskit. Joggal, hiszen 2012-ben például mesterhármast lőtt a münchenieknek a kupadöntőben, a tavaszi BL-elődöntőben pedig négyet a Real Madridnak.

Egyelőre hivatalos bejelentés nincs, de az biztos, hogy a nyáron ingyen szerzi meg a Bayern a támadót.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu