Lazio-feltámadás, a Sevilla győzött

Létrehozva: 2013. október 3. 21:10
A Lazio a 84. és 85. percben szerzett Sergio Floccari-találatokkal mentett pontot a Trabzonspor otthonából az Európa-liga J-csoportjának 2. fordulójában. A Sevilla győzött, a Lyon és a Dinamo Kijev nem tudott.


Az olaszok Miroslav Klose nélkül bajban voltak a török negyedik helyezett ellen, hiszen már a 22. percben 2-0-ra, a 34. percben pedig 3-1-es hátrányban találták magukat. Végül a játék képe alapján megérdemelten másztak ki a gödörből, összesen 27 lövéssel veszélyeztettek ugyanis, ebből 11 pedig kaput talált. Mindkét csapat 4-4 pontos.

A Sevilla hozta a kötelezőt a német kiesőjelölt Freiburg ellen, Diego Perotti büntetőből szerzett vezetést, majd a belga bajnokság gólkirálya, a Bruges-ből igazolt Carlos Bacca állította be a hosszabbításban a végeredményt.

A Lyon igazolva idény eleji borzalmas formáját megint nem tudott nyerni, a portugál középcsapat Guimaraes vezetett is a Gerland-ban. Ugyanúgy, ahogy a Dinamo Kijev, az ukránok ráadásul kettővel, de a Rapid Vienna az utolsó utáni pillanatban mégis otthon tartott egy pontot. Egyelőre semmi sem jön össze a vendégeknek, 1 ponttal szerénykednek.

EURÓPA-LIGA, 19 ÓRÁS VÉGEREDMÉNYEK:

AZ Alkmaar-PAOK 1-1
Genk-Thun 2-1
Legia Warszawa-Apollón 0-1
Liberec-Estoril 2-1
Lyon-Guimaraes 1-1
Rapid Vienna-Dinamo Kijev 2-2
Rijeka-Real Betis 1-1
Sevilla-Freiburg 2-0
Trabzonspor-Lazio 3-3
Tromsö-Seriff 1-1.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu