Láss tisztán: itt tart az Hazard-ügy!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. május 21. 21:44
Eden Hazard a várakozásokkal ellentétben nem jelentette be be a francia szezonzárót követően, hogy hol folytatja pályafutását. A Sky Sports szerint az MU-felé húz a Lille és a belga foci nagy-nagy reménysége, a Sun eközben azt állítja, hogy a Chelsea ajánlatát is fontolgatja. A kéthetes saga eddigi állomásai.


Egymás után másodszor a liga legjobb játékosának választották, gólpasszkirály lett a Ligue 1-ben, és ott van Európa nyolc dupla duplát elért játékosa között (több, mint tíz gól és gólpassz). Négy klub szeretné a soraiban tudni, a Chelsea, a Manchester United, a Manchester City, és (valószínűleg) az Arsenal. Hazard-é lehet a nyár első nagy sagája.

Május ötödikén kezdtek szárnyra kapni a pletykák, miszerint Hazard Manchesterben keres házat. A francia sajtó már ekkor biztosra vette, hogy a Unitedhez vagy a Cityhez igazol.

Egy hete a City 40 millió eurós ajánlatáról lehetett hallani. Egy ilyen szezon után ez nem is tűnik annyira irreálisnak, ha a piaci viszonyokat is tekintetbe vesszük.

Kedden robbant a bomba: Hazard Manchesterbe igazol, amit hivatalos twitter-oldalán jelentette be. Egy kérdést azonban nyitva hagyott, hogy a Vörös Ördögökről vagy a Polgárokról van szó.

Szombaton vett fordulatot az ügy, a Kékek "visszautasíthatatlan" ajánlatot tettek a sztárért, amit a BL-döntős sikerükkel nyomatékosítottak, hiszen ez egyben kvalifikációt is jelentett számukra a következő kiírásra, ami elengedhetetlen feltétel volt Hazard esetleges leigazolásához.

Eze elgondolkodtathatta a támadót, aki a Nancy elleni, vasárnapi 4-1 után (ahol mesterhármast szerzett), a Canal Plusnek annyit mondott: "Nem tudom, hova igazolok."

HAZARD MESTERHÁRMASA VIDEÓN (A LILLE 1., 2. és 4. GÓLJA)



A Sky Sports legfrissebb, hétfői hírei szerint azonban nem a Chelsea, hanem az MU áll az első helyen Hazard rangsorában.

Frederic Paquet, a Lille sportigazgatója szintén hétfői nyilatkozata szerint Hazardon múlik minden, most az ő döntésére várnak. Tudomása szerint négy kérője van. (A negyedik az Arsenal lehet, amely viszont nem valószínű, hogy beszállna egy ilyen magas licitbe).

Címkék: Eden Hazard
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu