Lampard nem eladó

Szerző: SHLétrehozva: 2012. január 13. 12:10
André Villas-Boas leszögezte, ragaszkodik Frank Lampardhoz, és esze ágában sincs elengedni „egyik legfoglalkoztatottabb” játékosát. A Chelsea menedzsere ugyanakkor megérti a középpályás motivációját.


 

Mind több cikk kering arról az angol médiában, hogy a több játéklehetőségre vágyó Frank Lampard továbbáll a Chelsea-től, egyes források egyenesen a Manchester Uniteddel boronálták össze.

A menedzser, André Villas-Boas azonban hallani sem akar a 33 éves játékmester távozásáról, inkább türelemre int.

„Teljesen normális, hogy valaki minél többet akar a pályán lenni. Frank, amilyen kaliberű játékos és amilyen múlttal rendelkezik, természetesen mindig játszana, de sokan harcolnak egy helyért” – nyilatkozta a portugál szakember.

„Ugyanezt mondtam akkor is, amikor Frank többet játszott, mások pedig alig. Mindenki azért küzd, hogy szerepeljen. Azt azért ne felejtsük el, Frank az ötödik vagy hatodik legfoglalkoztatottabb játékos a Chelsea-nél.”

A szakvezetőnek az átigazolási piacon is akad tennivalója, a szabadlistára tett Alexet például a Queens Park Rangers vinné, ám a Chelsea keveselli a felajánlott hárommillió fontot.

A brazil hátvéd helyettesét már megtalálták a Kékek, és Villas-Boas reményei szerint már a Sunderland ellen bevetheti Gary Cahillt.

Címkék: Frank Lampard
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu