Labdarúgó NB II, Nyugati csoport: kétgólos felcsúti vereség Ajkán

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 15. 15:38
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának 15. fordulójában a Felcsút kétgólos vereséget szenvedett Ajkán.


NB II, NYUGATI CSOPORT, 15. FORDULÓ:
AJKA – FELCSÚT 2-0 (1-0)
Ajka, vezette: Király Krisztián (Nagy Imre A., Hofbauer R.)
AJKA: Grőber – Badics, Subicz, Pákai, Hornyák – Imre, Manganelli, Pothárn, Mihalecz (Kovács G., 83.)– Csörnyei (Szabó L., 5.), Gunther (Szölöskei, 54.). Vezetőedző: Artner Tamás
FELCSÚT: Kozma – Székesi, Makrai, Trampler, Pető Z. - Gálos, Domján, Kocsis, Fejes (Pocsföldi, 46.)- Varga I. (Sándor I., 68.), Móri (Surányi, 60.). Vezetőedző: Szíjjártó István
Gólszerző: Mihalecz 17., Szabó L. 64.
Sárga lap: Pothárn 83., ill. Pető Z. 70., Surányi 83.

 

Az első húsz percben az Ajka fölényben játszott, a hetedik percben Mihalecz Péter ziccerhelyzetben az ötösön hibázott. A hazaiak középpályása azonban a 17. percben helyrehozta hibáját: Manganelli pazar átadását 15 méterről a jobb alsóba gurította. 1-0

 

A hátralévő időben kiegyenlített küzdelem folyta a pályán, mindkét kapu előtt adódott lehetőség a gólszerzésre, de a védelmek magabiztosan hárítottak.

 

Szünet után erősen támadott a Felcsút. A 48. percben egy védelmi hiba után Varga István a jobb kapufát találta el, a labda onnan az ajkai kapus kezébe pattant, a hazaiak nagy szerencséjére.

 

Negyedórányi vendégfölény után felébredtek a hazaiak: Szabó Levente 20 méterről a bal sarokba bombázott. 2-0

 

Változatos összecsapáson mindkét csapat jól küzdött, adódtak veszélyes helyzetek a kapuk előtt, de ez eredmény már nem változott.

 

Az Ajka lelkes játékával megérdemelten szerezte meg a három bajnoki pontot.

 

EDZŐSZEMMEL:
Artner Tamás: - Egy jó csapat ellen, kitűnő hozzáállással, bár kissé szerencsés körülmények között, rendkívül fontos három pontot szereztünk.
Szíjjártó István: - Gyalázat, amit műveltünk, ennek súlyos következményei lesznek.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu