Labdarúgó NB II, Keleti csoport: a hajrában büntetett a BKV

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 16. 15:15
Döntetlennel zárult a labdarúgó NB II Keleti csoportjának vasárnapi rangadója, a Bőcs és a BKV Előre összecsapása. A második helyen álló borsodiak hiába szereztek vezetést az első félidő derekán, a fővárosi együttes az utolsó pillanatokban egalizált.


LABDARÚGÓ NB II KELETI CSOPORT, 15. FORDULÓ
BŐCS KSC – BKV ELŐRE 1-1 (1-0)
Bőcs, 200 néző. Vezette: Varga L. (Tóth, Varga G.).
BŐCS KSC: Hamar - Vass, Kóka (Vasas V., 19., Tóth T., 81.), Molnár Zs., Török (Ondó, 19.) - Siróczki, Irhás, Jeney, Zsarnai - Gaál, Menougong. Vezetőedző: Tóth László.
BKV ELŐRE: Stefán - Baranyai (Skita, 46.), Páles, Molnár A., Forró - Halgas (Hammer, 67., Benke, Galántai, Gulyás (Varga E., 62.) - Csopaki, Török. Vezetőedző: Gergely Károly.
Gólszerző: Irhás (33.), ill. Varga E. (88.).
Sárga lap: Gaál (48.), Siróczki (51.), ill. Forró (91.).

 

Aktívabban kezdte a mérkőzést a Bőcs, előbb Vass, majd Menougong került helyzetbe, de nem tudtak a kapuba találni.

 

Aztán a 17. percben tovább sokasodtak a ráncok a hazai edző, Tóth László homlokán, hiszen két játékosa, Kóka és Török ütközött, mindkét játékost le kellett cserélni. Azonban ez sem szegte kedvét a bőcsieknek, hiszen a 33.percben Menougong készítette le a labdát Irhásnak, aki 17 méterről az elvetődő Stefán mellett kapu közepébe lőtt.

 

A második játékrész elején is a borsodiak voltak veszélyesebbek, de Stefán a helyén volt. A 63. percen egy bőcsi szöglet után Irhás távoli lövését védte, majd a kipattanót Gaál lőtte 5 méterről kapura, amit a kapus ismét kiütött.

 

A 75.percben Irhás lőtt be erősen egy jobb oldali szabadrúgást, amit Jeney készített le Gaálnak, aki kapásból lőhetett volna, de helyette kettőt tolt a labdán és Stefánba lőtte a labdát.

 

A sorozatos kimaradt hazai akciók a 88.percben bosszulták meg magukat, amikor jött a fővásori egyenlítés: a csereként beállt Varga E. 16 méterről lőtt a kapuba. Ezzek a Bőcs a második helyen zárta az őszi szezont, míg a BKV Előre az ötödik lett.

 

EDZŐSZEMMEL:
Tóth László: - Nyolc hiányzó játékost nálunk különb csapatok se bírnak el, ráadásul jött még egy kettős kényszercsere a 20. percben. Ezért értékes az egy pont, bár kezünkben volt a győzelem.
Gergely Károly: - Mindkét csapat eldönthette volna a mérkőzést a maga javára, de a csúszós talajon elmaradt a gólszerzés. Úgy érzem a játék képe alapján megérdemelt a döntetlen.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu