Kupát nyert a Real Albániában

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 20. 21:21
Albániában turnézott szerdán a Real Madrid labdarúgócsapata, ahol felkészülési mérkőzésen 2-1-re verte az élvonalbeli Gramozi Erseke csapatát Kaká és Karim Benzema góljával. A balkán kirándulás meglehetősen abszurdra sikerült: mindenki meglepetésére az első albán akció góllal zárult, a szünetben pedig közel két (!) órára megszakadt a mérkőzés, elment az áram a fél fővárosban. Minden jó, ha a vége jó: Benzema győztes gólt ünnepelhetett a hajrában.


BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉS, TACI OIL-KUPA, TIRANA
GRAMOZI ERSEKE-REAL MADRID 1-2 (1-1)
Qemal Stafa Stadion, 19600 néző.
REAL MADRID: Dudek – Ramos (Arbeloa, 46.), Garay (Albiol, 46.), Metzelder, Marcelo (Lass, 82.) – Gago, Granero, Guti – Kaká (Benzema, 46.), Cristiano – Raúl.
Gólszerző: Xhafaj (2.), ill. Kaká (37.), Benzema (81.)
Sárga lap: Guti (41.)
A Real az olajmágnás Rezart Taci meghívására érkezett szerdán délelőtt az albán fővárosba, a milliárdos neve ismerősen csenghet, ő az aki a Milan megvásárlását is tervbe vette korábban. Merész vállalkozásnak ígérkezett a túra, gondoljunk csak a közbiztonságra, arról nem is beszélve, hogy egy sérülés bármikor benne van a pakliban. Az elsősorban reklám- és marketing célokat szolgáló összecsapáson ráadásul meglepően erős spanyol kezdőcsapat érkezett a gyepre, Ramosszal, Gutival, Graneróval, Kakával, Ronaldóval és Raúllal.
Ennek ellenére rögtön a második percben kapituláltak a királyiak, Xhafaj fejese Ramos kobakján megcsúszva talált utat Dudek fölött a hálóba. Futószalagon gyártotta a helyzeteket a Real, de a befejezés nem sikerült, elsősorban Raúl jeleskedett a helyzetek kihagyásában. Egy Cristiano Ronaldo-Kaká összjáték aztán még a maratoni szünet előtt meghozta az egyenlítést, hogy aztán happy enddel záruljon az este, a csereember Karim Benzema döntötte el a meccset a 81. percben.
VIDEÓS ÖSSZEFOGLALÓ - I. FÉLIDŐ!
VIDEÓS ÖSSZEFOGLALÓ - II. FÉLIDŐ!

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu