Klose vagy Trezeguet a Barcában?

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 13. 22:37
Tapasztalt erőcsatárt igazolhat a Barcelona januárban a katalán El Mundo Deportivo című sportlap szerint. Miroslav Klose vagy David Trezeguet gránátvörös-kék mezben?


Klose lehet az első számú választás, szerződése a szezon végén jár le a Laziónál, és a jelek arra mutatnak, hogy nem áll szándékában hosszabbítani.

A 35 éves támadó - aki jelenleg társbérletben minden idők legeredményesebb német válogatott játékosa Gerd Müllerrel - az észak-amerikai profi labdarúgóligába, az MLS-be vágyik, de a Barca hívó szavára bizonyára nem mondana nemet.

A nyáron kinevezett Gerardo Martino több másik befejezőcsatár, vagyis klasszikus kilences nevét is felírta cetlijére a pletykák szerint.

Klose mellett David Trezeguet (35), Roque Santa Cruz (32), Jorgosz Szamarasz (28), Nelson Haedo Valdez (29) és Óscar Cardozo (30) szerződtetése is felmerült, vagy felmerülhet.

Az EMD Henrik Larsson 2004-es leigazolásához hasonlítja a küszöbön álló hadműveletet. A svéd klasszis annak idején 33 esztendősen került a Barcához, és rendkívül jó szolgálatot tett a klubnál. 40 meccsen 13-szor zörgette meg a hálót, egy BL-trófeához és két spanyol bajnoki címhez segítette a katalánokat.

Címkék: Miroslav Klose
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu