Klopp: Lewandowski jövőre a Bayerné

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 7. 17:19
Jürgen Kloppnak semmi kétsége sincs afelől, hogy Robert Lewandowski jövő nyáron a Bayern Münchenhez igazol – addig viszont mindent meg kell tennie a Borussia Dortmund sikeréért.


 

Robert Lewandowskit 2014 nyaráig szerződés köti a Borussia Dortmundhoz, és bár hosszabbítani nem akar, a következő idényben is a csapatot erősíti.

„Úgy hiszem, ismert tény, hogy Robert jövőre a Bayernhez igazol. Most az az egyetlen kérdés, hogy addig hogyan tudjuk tűzben tartani” – nyilatkozta Jürgen Klopp, a BVB mestere a Welt am Sonntag német lapnak.

„Egy bizonyos pontig partnerek voltunk abban, hogy teljesítsük Robert vágyát, és segítsünk neki a klubcserében, de mivel semmi sem történt, ezért azt mondtuk: az, hogy eladjunk, most már nem opció.”

„Most az a célunk, hogy versenyképesek maradjunk, méghozzá vele. Az eredmény a legfontosabb, és tudom, hogy Robert és én hasonlóképp látjuk ezt. Kötelességünk megtenni ezt a szurkolók, a klubtagok kedvéért.”

A Dortmund tehát felvállalta, hogy egyetlen centet sem lát abból, hogy elengedi Lewandowskit, és a kérdés most már tényleg az, hogy a hercehurca mennyire viseli meg a lengyel támadót, illetve hogy ez mennyire hat ki a teljesítményére.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu