Khedira: Ajánlatot tett értem az MU

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 3. 19:04
Sami Khedira elismerte, a Manchester United valóban megpróbálta szerződtetni az átigazolási piac hajrájában, a Real Madrid azonban nem engedte el.


 

Hétfőn váratlanul felröppent a pletyka, miszerint Sami Khedira az Old Traffordon köthet ki, és a középpályás elmondása szerint egyáltalán nem légből kapottak a híresztelések.

„A Real Madrid visszautasította az ajánlatot, ezért a tárgyalóasztalhoz sem kellett leülni. Beszélgettem egy jót Carlo Ancelottival, ezért tudtam, hogy rendszeres játéklehetőséghez jutok majd a Madridban” – fogalmazott a német válogatott játékos.

A Vörös Ördögök gyorsan belátták, hogy nincs esélyük, így még épp volt idejük szerződtetni a középpályára Marouane Fellainit az Evertontól.

Ha már Khedira és a Real Madrid: a szűrő is elmondta a véleményét arról, hogy a válogatott- és klubszinten egyaránt csapattárs Mesut Özil elkötelezte magát az Arsenalhoz.

„Személy szerint nagyon sajnálom, hogy távozik. Hatalmas veszteség, mert igazi nyerőember. Két vagy három nappal ezelőtt tudtam meg, mi készül, így a bejelentés nem ért váratlanul.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu