Kétszer kirúgta, most visszahozná!

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 1. 15:45
Folytatódik a futballkomédia Szicíliában. Még el sem kezdődött a szezon, de a Palermo-elnök Maurizio Zamparini máris menesztette a vezetőedző Stefano Piolit, akit júniusban nevezett ki. A prezidentén enyhén szólva is nehéz kiigazodni, az egyik jelöltje az a Delio Rossi, aki éppen Pioli elődje volt, és akit már kétszer is kirúgott a csapattól...


"A csapat nyári teljesítményét elnézve rabul ejtett a gondolat, hogy kieshetünk a Serie A-ból!" - kezdte sajtótájékoztatóját a klubelnök Maurizio Zamparini csütörtök késő délelőtt, többek között arra utalva, hogy a nem túl félelmetes Thun ejtette ki a Rosanerókat az El-selejtező harmadik fordulójában.

"A Napoli elleni vereség után beszéltem Rossival és Ranierivel, akik időt kértek. Nem vagyok ellenséges viszonyban Delióval, átbeszéltük a játékospolitikát, de, miután visszatért Londonból, jelezte, úgy érzi, nem áll készen a feladatra. Azt hiszem az lehet a háttérben, hogy nagyobb klubok is érdeklődnek iránta, ugyanez vonatkozik Ranierire is. Itt van azonban kéznél a Primavera-csapat edzője, akit az egyik legjobbnak tartanak posztján Itáliában. Egy áthidaló megoldást kerestünk, ami lehetőséget ad a bizonyításra Mangiának, s ezalatt lehet, hogy bejelentkezik Rossi vagy Ranieri, kettejük közül szeretném valamelyiket a kispadra. Mangia tudja, nem hosszú távra neveztem ki."

Zamparini hosszasan ecsetelte, melléfogott Piolival, csakúgy, mint korábban Colantuonóval és Zengával. Azt is hozzátette, úgy gondolta, a korábbi Chievo-edző  - Pastore távozása ellenére - ütőképes kerettel dolgozhat, és lendületet adhat a csapatnak, de később látta, óriási kockázatot vállal, ha a kezében hagyja a marsallbotot. "Semmi lelkesedést nem láttam a fiúkban, így soha nem találtunk volna magunkra, egyszerűen nem akart beindulni a gépezet" - zárta mondandóját a temperamentusmos prezidente.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu