Két érkező, egy távozó az ETO-nál

Létrehozva: 2014. július 7. 12:11
Milos Kosic és Stieber András személyében két új játékossal erősítette meg keretét a labdarúgó NB I legutóbbi szezonjában ezüstérmes Győri ETO FC. A klub hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a szerb futballista korábban amerikai és kanadai csapatoknál szerepelt, a Hamburghoz igazolt Stieber Zoltán öccse pedig az Aston Villa tartalékjai között játszott.


Horváth Ferenc vezetőedző elmondta, még legfeljebb három játékos kerülhet a szezonkezdésig a együtteshez, nevek említése nélkül hozzátette, vannak már jelöltjeik. A szakember kiemelte, a fiatal játékosok vásárlása mellett a legnagyobb erősítésnek azt gondolja, hogy a csapatot nagyjából sikerült együtt tartani.

A távozók között van Kalmár Zsolt, a hazai rendezésű U19-es Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott csapatkapitánya. Új klubjával az anyagi részletekben már megállapodatott a Győr, ugyanakkor azt szeretné, hogy a kontinensviadalon még Mészöly Géza csapatában szerepeljen a játékos és csak ezt követően szerződjön egyelőre még meg nem nevezett új klubjához. Tarsoly Csaba klubelnök kitért a korábbi győri kedvenc Priskin Tamásra, elmondta, hogy szeretnék megszerezni a válogatott labdarúgót, akit azonban külföldi szerződése köti.

Címkék: Győri ETO FC
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu