Két Barca-játékos 2018-ig hosszabbított

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 28. 16:54
A spanyol bajnok FC Barcelona két játékosa, a középpályás Sergio Busquets és a támadó Cristian Tello is meghosszabbította a szerződését, amely most már 2018 nyaráig a Camp Nouba köti őket.


 

"Egy valóra vált álom a világ legjobb csapatában futballozni - mondta a 25 éves Sergio Busquets, miután 2018-ig meghosszabbította szerződését a spanyol bajnok FC Barcelona együttesével. - Ez a klub az életem, és most nagyon boldog vagyok."

A spanyol válogatott védekező középpályás 2005-ben került a katalán klub akadémiájára, 2008-ban pedig Josep Guardiola felhozta a felnőtt csapathoz is. A játékos azóta 238 meccsen húzta fel az első csapat mezét, nyolc gólt szerzett, négy bajnoki címet, két-két kupa- és Bajnokok Ligája-győzelmet aratott a csapattal.

"Minden nap igyekszem fejlődni, a lehető legjobb formába hozni magam, hogy keményen tudjak dolgozni, és segíteni a csapatomat és az edzőmet. Azt akarom, hogy az emberek elégedettek legyenek velem, a szurkolók ugyanúgy, mint a klubom. Még fiatal vagyok, és trófeákat akarok nyerni."

Rajta kívük még egy játékos meghosszabbította a szerződést, a 22 éves szélső, Cristian Tello szintén 2018-ig írt alá a klubhoz. A fiatal támadó a korosztályos válogatottak után idén a felnőtt nemzeti csapatban is bemutatkozott, a katalánoknál pedig eddig 57 meccsen 15 gólt szerzett.

Címkék: Sergio Busquets
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu