Két 0-6 egymás után már sok volt

Szerző: MTILétrehozva: 2013. október 12. 17:02
Állásába került két 6-0-ás vereség Holger Osiecknek, a már biztos világbajnoki résztvevő ausztrál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.


A 65 esztendős német szakember csapata pénteken Párizsban kapott féltucat gólt, előtte pedig egy hónappal ezelőtt a vb-házigazda braziloktól kapott ki ugyanilyen arányban.

Osieck 2010 augusztusában vette át az ausztrál válogatott irányítását, és 2011 januárjában a döntőig jutott az Ázsia Kupában. Negyvennégy mérkőzésen ült a kispadon, vezetésével 23-szor nyert, 11-szer vesztett, 10-szer pedig döntetlent játszottak.

Az ausztrálok kedden Londonban Kanadával játszanak barátságos mérkőzést, akkor az eddigi másodedző, Aurelio Vidmar irányítja majd a válogatottat.

Sajtóértesülések szerint a holland Guus Hiddink a legesélyesebb a szövetségi kapitányi posztra. Ő már 2005/06-ban volt az ausztrál csapat élén, amellyel a 2006-os vb-n továbbjutott a csoportból, és a nyolcaddöntőben a későbbi aranyérmes olaszoktól kapott ki drámai csatában. Hiddink mellett az argentin Marcelo Bielsa és a francia Gerard Houllier lehet befutó.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu