Keleti derbi: döntetlen az NB I-rajton

Szerző: MTILétrehozva: 2014. július 25. 21:29
Döntetlent játszott egymással az újonc, házigazda Nyíregyháza és a címvédő Debrecen a labdarúgó NB I 2014/2015-ös idényének pénteki nyitómérkőzésén.


NB I, 1. forduló:
Nyíregyháza Spartacus - DVSC-TEVA 1-1 (0-1)
Nyíregyháza, 4000 néző, v.: Kassai Viktor.

Nyíregyháza: Balogh - Szokol, Rubus, Póti, Jánvári - Spitzmüller, Huszák (Abdouraman, a szünetben), Koller (Pákolicz, 60.), Pekár, Rezes (Sándor, 77.) - Bajzát.

Debrecen: Poleksic - Lázár, Morozov, Brkovic, Ferenczi J. - Ludánszki (Damahou, 66.), Zsidai, Vadnai, Bódi (Szakály, 55.) - Seydi, Tisza (Mihelic, 63.).

Gólszerző: Pekár (73., 11-esből), illetve Seydi (40.)
Sárga lap: Bajzát (68.), illetve Ludánszki (59.), Morozov (81.), Lázár (91.)

Nagyon gyorsan helyzetbe került a Debrecen, amely a későbbiekben is jóval veszélyesebben futballozott. A Nyíregyháza nem tudott kibontakozni, a DVSC viszont több gólszerzési lehetőséget dolgozott ki, s ezek közül Seydi értékesített egyet a hajrában.

A szünet után aktívabbá vált a Nyíregyháza, ekkor már bátran futballozott, aminek meg is lett az eredménye. A veszélyes támadások egyikénél Kassai játékvezető 11-est ítélt, Pekár pedig egyenlített. A hazai csapat a gól után sem állt le, miközben a DVSC-nek is akadtak lehetőségei, így továbbra is lüktető volt a játék, az eredmény azonban már nem változott.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu