Kecskemét: 2,5 évig még Szivics az edző!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 9. 20:48
Csütörtök este megtartotta a szezonzáró vacsoráját a KTE-Ereco labdarúgócsapata. Az ünnepi hangulatú eseményen a labdarúgók és a vezetők is jóllaktak, a java azonban csak ezután következett.


A jó hangulatú este során fontos bejelentést is tett a lila-fehér klub többségi tulajdonosa, Rózsa Pál - számol be az eseményről a klub hivatalos honlapja, a kecskemetite.hu.

Tomiszlav Szivics sorsával volt kapcsolatos a vezető mondandója: Rózsa Pál eszerint csütörtökön mindenben megegyezett az őszi idényben remek eredményeket elérő szakemberrel, így már csak a vezetőedző kinti dolgaira kell, hogy pont kerüljön, és aláírhatja az új, két és fél évre szóló szerződést.

A Kecskemét csapata e pillanatban 9. helyen áll, s a régi-új vezetőedző visszatérése óta öt győzelme és kettő veresége van a bajnokságban a Kecskemétnek.

A ligakupában kettő győzelem és egy döntetlen szerepel a neve mellett. A Magyar Kupában a legjobb 16 között a Debrecennel játszott a KTE, és idegenben aratott 3–0-s sikerének köszönhetően jóval előnyösebb helyzetben várhatja majd a tavaszi visszavágót. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu