Kaká sérülten lemond a fizetéséről

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 16. 17:41
Az AC Milan csapatába a nyáron visszatért brazil Kaká arra kérte régi-új klubját, hogy ne utalja a bérét mindaddig, amíg nem egészséges, és nem tud a csapat hasznára válni.


 

Kaká alig egy hónapja tért vissza az AC Milan csapatához, miután a Real Madridnál négy év alatt sem taláta meg a helyét. A San Siróban már nagyon várták, de a Torino elleni bajnokin izomsérülést szenvedett, így hónapokra kidőlt.

A 31 éves középpályás ezt az ügyet a maga módján kívánja intézni. "Bizonyára olvastatok a sérülésemről a Milan weboldalán - mondta egy videoüzenetben Kaká. - A szombat valóban rossz nap volt számomra, mert nem számítotam ilyen sérülésre. Nagyon nehéz a helyzetem."

"Sokat beszéltem a klubbal, Adriano Galliani úrral és az orvosokkal, és eldöntöttünk pár dolgot. Úgy határoztam, hogy nem kérek semmit a Milantól, csak szeretetet és támogatást, míg jobban nem érzem magam, míg játékra alkalmas nem leszek újra."

"Ezért azt kértem, hogy függesszék fel a fizetésemet a gyógyulásom idejére. Már meg is kezdtem a rehabilitációs folyamatot, és amit az utóbbi napokban hallottam tőletek, az nagyon eltökéltté tett, hogy minél hamarabb visszatérjek a pályára, és minél több örömet okozzak nektek."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Milan: már nyolc hiányzó a BL előtt
Nincs könnyű helyzetben az AC Milan, amelynek újabb három meghatározó játékosa dőlt ki a sorból a Bajnokok Ligája csoportkörének eheti nyitánya előtt: Kaká, Stephan El Shaarawy és Riccardo Montolivo....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kaká máris egy hónapra kidőlt?!
Az AS szerint súlyosabb lehet Kaká sérülése, akit a 2. félidőben kellett lecserélni a Torino elleni 2-2-es bajnokin....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Kaká
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu