Jön! A Bundesliga legdrágább vétele!

Létrehozva: 2012. augusztus 16. 11:33
A Bayern ugyan még nem erősítette meg, de a Bild már bejelentette, hogy Javi Martínez lesz a Bayern München nagy igazolása az átigazolási időszak hajrájában, a következő napokban (az országos bulvárlap ritkán téved ilyen horderejű ügyekben). Negyvenmilliót fizetnek ki a 23 éves világ- és Európa-bajnok játékos vételáráért, ami abszolút csúcs a Bundesligában.


Többhetes huzavona után úgy tűnt, a Bayern lemond a védőként és középpályásként is használható futballistáról, hiszen a Bilbao elnöke kötötte az ebet a karóhoz, egy centet sem engedett a 40 millióból.

A bajorok most mégis lépésre szánják magukat, nem akarnak hozzászokni az ezüstéremhez, és úgy vannak vele, egy sztárigazolás (amely egyben hosszú távú befektetés) tovább növelheti a csapat ütőképességét.

Megkönnyítette a helyzetet, hogy Martínez lemondott a fizetésének egy jelentős hányadáról, évi kétmillió euróról, csakhogy a Bayerné lehessen, ezzzel öt év alatt tízmilliót spórolhat meg a német rekordbajnok.

A hírek szerint egyébként nem a védelem közepén, hanem inkább a hátvédsor előtt, Luiz Gustavo vagy Tyimoscsuk pozíciójában, szűrőként számítanának Martínezre.

Címkék: Javi Martinez
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu