Jobbhátvédet vett a Chelsea

Szerző: SHLétrehozva: 2012. augusztus 24. 12:24
A Chelsea péntek kora délután bejelentette, hogy szerződtette az Olympique Marseille bekkjét, César Azpilicuetát. A 22 éves spanyol támadó középpályásként kezdte, most Braniszlav Ivanovicsot szorítaná ki a védelem jobb oldaláról a Stamford Bridge-en.


 

A Chelsea jobbhátvéd posztján csak Braniszlav Ivanovics volt bevethető, és a szerbet sokat kritizálták a csapat drukkerei – a menedzser, Roberto Di Matteo meghallgatta az óhajt.

A Kékek új igazolása, César Azpilicueta két marseille-i év után kötött ki Londonban, azt megelőzően az Osasunában futballozott.

A pamplonaiak színeiben 2007 áprilisában mutatkozott be a spanyol bajnokságban, ráadásul mindjárt a Bernabéuban, azaz a Real Madrid otthonában.

2010 júniusában látta elérkezettnek az időt, hogy külhonban is kipróbálja magát, négyéves szerződést írt alá a Vélodrome-ban, ahonnan most fel nem fedett összegért és bizonytalan időre kivásárolta a Bajnokok Ligája győztese.

A Kékeket óva kell intenie a ténynek, hogy a fiatal hátvéd térdsérülése miatt nemigen játszott első franciaországi szezonjában.

A spanyol felnőttválogatottban még nem mutatkozott be, de a londoni olimpián (le)szereplő együttesben szóhoz jutott.

Azpilicueta a negyedik spanyol játékos lesz a Chelsea keretében Juan Mata, Oriol Romeu és Fernando Torres után.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu