Itt a holland keret a magyarok ellen

Létrehozva: 2013. szeptember 25. 15:21
Louis van Gaal, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte azt a 25 játékost, akire számít a Magyarország, illetve Törökország elleni két októberi világbajnoki selejtezőn.


 

A szakvezető várhatóan jövő pénteken, éppen egy héttel a magyarok elleni, amszterdami találkozó előtt szűkíti keretét 21 fősre.

A hollandok már kijutottak a jövő évi, brazíliai vb-re, Egervári Sándor csapata pedig még megszerezheti a pótselejtezőt jelentő második helyet a csoportban.

2014-AS LABDARÚGÓ VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐK
D-CSOPORT, 9. FORDULÓ:
HOLLANDIA - MAGYARORSZÁG, okt. 11., 20:30
Amszterdam, Amsterdam ArenA
A HOLLAND KERET:
Kapusok: Tim Krul (Newcastle United), Michel Vorm (Swansea City), Jeroen Zoet (PSV)
Hátvédek: Daley Blind (Ajax), Jeffrey Bruma (PSV), Daryl Janmaat (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Paul Verhaegh (Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Feyenoord), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Jetro Willems (PSV)
Középpályások: Jordy Clasie (Feyenoord), Jonathan de Guzman (Swansea City), Nigel de Jong (AC Milan), Stijn Schaars (PSV), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kevin Strootman (AS Roma), Rafael van der Vaart (Hamburger SV)
Csatárok: Dirk Kuyt (Fenerbahce), Jeremain Lens (Dinamo Kijev), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern München), Ruben Schaken (Feyenoord), Ricky van Wolfswinkel (Norwich City)
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu