Ismét szabadon igazolható Adriano!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. november 7. 16:25
VIDEÓ! Még év végéig szóló szerződése lejárta előtt elhagyja a Flamengót a 30 éves, korábbi brazil válogatott csatár Adriano, méghozzá úgy, hogy augusztusi visszatérése óta egy mérkőzést sem játszott.


"Ami biztos, az az, hogy 2013-ban ismét készen állok majd a játékra, de még nem tudom, hogy Rio de Janeiróban vagy sem. A családommal és a barátaim tanácsát is kikérve döntöttem úgy, hogy csak jövőre térek vissza a pályára, mindenkinek így lesz a legjobb" - áll Adriano közleményében.

Zinho, a Flamengo sportigazgatója megerősítette a hírt, hozzátéve, hogy Adriano magánéleti okok miatt határozott úgy, hogy felbontja szerződését. Erre egy záradék adott lehetőséget neki, amelyben az áll, hogy három kihagyott edzés után elválhat a játékos és a klub útja.

Adriano a napokban egy videónak köszönhetően lett ismét a bulvárlapok kedvence. A felvételen egy éjszakai klubban mond beszédet kissé kótyagosan: "Ez hamarosan fent lesz az interneten! A Flamengo mindig is a szívemben lesz, szeretem ezt a klubot, szeretlek titeket, én is a favellanegyedből származom. Értitek?"

ADRIANO TÍZ LEGSZEBB GÓLJA

Ajánlott fogadóirodák

Bet365 100%-os 15.000 Ft bónusz

Unibet 100%-os 10.000 Ft bónusz

Bwin.com 20 millió játékossal

Címkék: Adriano
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu