Irányítóját veszítette Olaszország

Szerző: SHLétrehozva: 2014. június 1. 15:41
Sípcsonttörést szenvedett és kihagyja a brazíliai világbajnokságot Riccardo Montolivo, az olasz válogatott és a Milan irányítója. A 29 éves játékos a szombat esti, írek elleni, 0-0-ra végződött barátságos meccsen járt pórul Londonban.


Montolivo a 14. percben kapott rúgást a lábára a Fulham stadionjában rendezett találkozón, és vasárnap délelőtti információk szerint nemcsak a vb-ről, hanem az új szezon kezdetéről is lemaradhat, szeptemberig is eltarthat a felépülése.

Prandelli kapitány Alberto Aquilanit küldte be a helyére, de nemsokára ismét változtatnia kellett, ugyanis a Fiorentina sztárja is megsérült, a parmás Marco Parolo váltotta.

Portugália is góltalan meccset játszott Görögországgal Cristiano Ronaldo nélkül, Nanival a kezdőben, míg az öt védővel felálló hollandok egy Robben, Sneijder, Van Persie-kombinációt bemutatva már az ötödik percben megszerezték a vezetést Ghána ellen, és a meccs végéig meg is őrizték az előnyt.

A Mexikó-Ecuador meccs (3-1) sajnos egy horrorsérülésről marad emlékezetes, a hazai gólszerző Luis Montesnek eltört a síp- és szárkapocscsontja, az ecuadori Segundo Castillót térdszalagszakadással vitték le egy ütközés után, az első félidőben.

Szombati felkészülési mérkőzések, végeredmények: Uruguay-Észak-Írország 1-0, Chile-Egyiptom 3-2, Bosznia-Hercegovina-Elefántcsontpart 2-1, Norvégia-Oroszország 1-1, Horvátország-Mali 2-1, Albánia-Románia 0-1, Portugália-Görögország 0-0, Hollandia-Ghána 1-0, Olaszország-Írország 0-0 Mexikó-Ecuador 3-1, Kolumbia-Szenegál 2-2.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu