Ingyen vihető az MU csapatkapitánya

Létrehozva: 2014. február 7. 11:03
Ez ám a hír! Személyesen Nemanja Vidics, a Manchester United csapatkapitánya erősítette meg csütörtökön a hírt, miszerint a szezon végén távozik nyolc esztendő után az angol bajnoktól. Szerződése lejár, ingyen vihető.


Hosszú hónapok, sőt súlyos sérülése miatt már évek óta emlegetik, hogy a 32 éves szerb középső védő napjai meg vannak számlálva az Old Traffordon. Ezidáig érdemleges nem történt ügyében, igaz mindez azt is jelentette, hogy a lejáróban lévő szerződését sem újították meg. Mostanában egyre többet emlegették nevét a Juventus, a Monaco, a Napoli, az Inter és hasonló kaliberű klubokkal, és friss nyilatkozata alapján az egyik jelentkező simán be is futhat.

„Nyolc fantasztikus esztendőt töltöttem itt, de szerződésem az utolsó évébe lépett. A Manchester Unitednél eltöltött idő mindig is a legszebb lesz az életemben. Soha nem tudtam elképzelni, hogy 15 trófeát nyerek és azt a csodálatos estét, amit átéltem Moszkvában (2008-ban, amikor a Chelsea kárára 11-esekkel megnyerték a Vörös Ördögök a Bajnokok Ligáját - a szerk). Szerencsésnek mondhatom, hogy a klub tagja lehettem ennyire sokáig."

„Most azonban úgy döntöttem, hogy továbállok. Új kihívásra vagyok, és igyekszem a maximumot kihozni magamból a következő években. Nem tervezek Angliában maradni, mert itt csakis a Manchester United létezik számomra. Van jónéhány egyéb lehetőségem a továbblépésre, azt választom, amely leginkább megfelelő nekem és családomnak" – tette egyértelművé céljait a szerb klasszis, akit 2005 karácsonyán 7 millió fontért vettek a Szpartak Moszkvától.

„Egyelőre minden erőmmel viszont azon leszek, hogy a Manchester Unitedet kiszolgáljan a szezon végéig. Remélem nyilatkozatommal elejét tudom venni a további pletykák terjedésének" – zárt az MU hivatalos honlapjának.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu