Ingyen igazolható az aranylabdás sztár!

Létrehozva: 2011. december 4. 17:42
Nem hosszabbítja meg egy évre szóló szerződését, és új klubot keres magának Rivaldo, a Sao Paulo játékosa - ezt Twitter oldalán erősítette meg.


A szombati volt az utolsó edzése Rivaldónak a Sao Paulo labdarúgócsapatánál, az új szezont már egy másik csapat kötelékében kezdené meg.

A vezetők közölték a döntést a sztárral, akinek azután vált kilátástalanná a helyzete a klubnál, hogy az edző Emerson Leao - akinek érkezése óta Rivaldo kiszorult a csapatból - aláírta szerződéshosszabbítását.

"Ez nem jelenti azt, hogy búcsút veszek a profi futballtól, úgy tervezem, hogy 2012 végéig a pályán leszek" - ttte hozzá.

A Depor, a Barca és a Milan egykori erőssége három szezont húzott le Üzbegisztánban, hogy aztán ismét szülőhazájában próbáljon szerencsét. A Sao Paulo januárban szerezte meg kölcsönben a labdarúgót a Mogi Mirim csapatától, ahol a játékos az elnöki teendőket is ellátta.

Rivaldo azon kevés játékosok közé tartozik, aki BL-győztesnek, világbajnoknak, aranylabdásnak és FIFA Év játékosa-díjasnak mondhatja magát.

Címkék: rivaldo
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu