Immár biztos: eladják a Liverpoolt!

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 13. 13:58
Elutasította az angol legfelsőbb bíróság a Liverpool tulajdonosainak kérelmét, így elhárult az utolsó akadály a patinás angol futballklub eladása elől.


A Vörösök körüli kálvária a New England Sport Ventures 300 millió fontos vételi ajánlata óta tart, ezt ugyanis George Gillett és Tom Hicks megtorpedózta, két vezető tisztségű klubvezető eltávolításával.

A két tulajdonos a döntéshozatali többséget megcélzó húzása ellen nyújtott be bírósági keresetet az egyesület igazgatótanácsa, amelyben szerdán döntés született: Gillett és Hicks jogszerűtlenül járt el.

Az eladás elől elgördült az utolsó akadály, a két tisztségviselőt máris visszahelyezték pozíciójukba és este már tovább folytatják a tárgyalásokat.

Egyelőre nem borítékolható a tengerentúli baseball-ligában szereplő Boston Red Soxot birtokló NESV győzelme, hiszen a szingapúri milliárdos, Peter Lim kedden szállt be a versenybe egy állítólagos 320 millió fontos ajánlattal.

Bárhogy döntenek a vezetők, az eladást legkésőbb október 15-ig véglegesíteni kell, hiszen eddig törlesztheti a Liverpool a Royal Bank of Scotland felé élő 237 millió fontos tartozását.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu