Íme a Juve ajánlata Drogbának!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. január 8. 12:17
Megtette utolsó ajánlatát Didier Drogbának a Juventus. A sportigazgató Beppe Marotta is megerősítette, hogy kapcsolatban állnak a Sanghaj Senhuával, a részletekről azonban nem ő, hanem a Corriere dello Sport számolt be kedd délelőtt internetes honlapján. Antonie Conte: "Drogba? Meg kell próbálni leigazolni."


Az információ szerint hárommillió eurót kínálnak a nyárig az elefántcsontparti klasszisnak, akire tehát csak ebben a szezonban, Fernando Llorente esetleges érkezéséig számítanának. A lap szerint már csak órák kérdése, hogy lezáruljon a saga.

Drogbát 2014 végéig szerződés köti a kínai Sanghaj Senhuához, amelynek mezében 11 meccsen nyolc gólt szerzett ugyan, de a csapat így is csak a csalódást keltő kilencedik helyen végzett a bajnokságban.

A sztár szándékai egyértelműek, már decemberben, a kínai pontvadászat zárása után távozott volna kölcsönben, de nem kapott erre engedélyt a FIFA-tól. Szívesen folytatná a Serie A-ban.

Antonio Conte, a Juve vezetőedzője korábban úgy nyilatkozott, semmit sem tud erről a bizonyos Drogba-ügyről, de most pontosított, miután a sportigazgató Beppe Marotta egy vasárnapi tévéműsorban elárulta, megtörtént a bejelentkezés az ászért. Conte most azt mondta, "a szakmai érveket és az anyagi lehetőségeket figyelembe véve teszik meg a megfelelő lépéseket".

Drogba most a január 19-én kezdődő Afrika-kupára koncentrál, ha sikerrel járna a Juventus, akkor a BL-negyeddöntő első meccsén még nem, csak a torinói visszavágón szerepelhetne a Celtic ellen. A csatár a Chelsea főhadiszállásán készült a kontinenstornára, olasz sajtóhírek szerint a Milannál is felmerült az év végén a leigazolása.

Címkék: Didier Drogba
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu