"Ilyen hajjal nem leszel focista!"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 6. 09:04
A Real Madrid egykori sztárja, a spanyol válogatott Guti elárulta, hogy annak idején edzője, Vicente del Bosque azt mondta neki, hogy semmire sem viszi labdarúgóként, ha nem vágatja le a hosszú haját. A középpályás végül leborotválta a haját - de csak miután visszavonult.


 

José María Gutiérrez, azaz Guti 15 szezont töltött a Real Madrid csapatában, és 532 meccsen 77 gólt szerzett, mielőtt a Bsiktashoz igazolt volna levezetni. Egykori edzője, Vicente Del Bosque azonban kipécézte magának, és nem a játéktudása miatt.

"14 éves voltam, mikor Del Bosque odajött hozzám, és azt mondta, hogy ha nem vágatom le a hajam, nem viszem sokra a futballban" - árulta el a Punto Pelotának a most 36 éves játékos, aki egy éve vonult vissza a profi futballtól.

"Ennek ellenére szerintem nem csináltam valami rosszul - nevetett. - Sok évig játszottam. és végül csak levágattam a hajam, de csak amikor visszavonultam. Nagyon szerettem Del Bosquét, mindig segíteni akart nekem."

Guti 13 alkalommal szerepelt a spanyol válogatottban, a 62 éves spanyol tréner pedig 1994 és 2003 között háromszor is ült a Real Madrid kispadján, jelenleg - 2008 óta - a nemzeti csapatot irányítja.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu