Igazi bombaigazolás Brazíliában!

Létrehozva: 2012. szeptember 21. 10:17
Az ősz átigazolása született meg Brazíliában: a Sao Paulo a zárónapon bejelentette, immár övé a korábban Európában is rendkívül keresett brazil játékmester, Paulo Henrique Ganso. Öt évre írt alá, a nyolcas mezt kapja, vasárnap mutatják be a Cruzeiro elleni hazai meccs előtt. Kilencmillió eurót fizettek a Libertadores-kupa győztes, olimpiai ezüstérmes játékosért.


A Sao Paulo csupán a játékjog 45 százalékát birtokolja majd, 55 százalék a DIS ügynökség tulajdonában marad.

Gansónak azt a Lucas Mourát kell majd pótolnia, aki januárban 42 millió euró fejében a Paris-Saint-Germainé lesz.

"Nagyon boldog vagyok, hogy összejött ez a váltás. Egy álom vált valóra. Több klub is érdeklődött irántam, de a Sao Paulo volt az első választásom. Nagy erőfeszítéseket tettek a leigazolásomért, most rajtam a sor, meg kell hálálnom ezt" - nyilatkozta a játékos, akinek új csapattársai között említhetjük Luis Fabianót, Jádsont, Denilsont vagy Casemirót.

Ganso 161 meccsen 36 gólt szerzett a Santosban, amely nem volt hajlandó megemelni fizetését, ezután került napirendre, hogy eligazol. Az utóbbi hetekben a Flamengo és a Gremio is bejelentkezett érte.

A 22 éves, kreatív, de meglehetősen sérülékeny támadó középpályásért korábban a Milan, nyáron pedig az Arsenal, a Tottenham és a Porto is érdeklődött.

BEST OF GANSO:

Címkék: paulo_henrique
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu