Idén már Zidane sem Messire voksol

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 11. 14:02
Nem a jelenleg a Real Madrid segédedzőjeként dolgozó egykori világklasszis, Zinedine Zidane az első az utóbbi hetekben, hónapokban, aki arról vizionál, hogy a következő Aranylabdát nem Lionel Messi, és nem is Cristiano Ronaldo kapja meg, hanem a francia Franck Ribéry, aki az előző szezonban mindent megnyert a Bayern Münchennel (német bajnoki cím, kupa, Bajnokok Ligája) úgy, hogy annak a csapatnak kulcsjátékosa volt.


 

Franck Ribéry az előző szezon végén triplázott a Bayern Münchennel, megnyerte a Bundesligát, élen végzett a német kupában és uralta Európát is, ahol teljesen megérdemelten megnyerte a Bajnokok Ligáját. Nem csoda, hogy Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke azt mondta, hogy a következő Aranylabdát akár meg is kaphatná a francia szélső.

És ezzel a véleménnyel nincs egyedül, egy újabb egykori francia világsztár, a Real Madrid segédedzőjeként dolgozó Zinedine Zidane is hasonlóan gondolkodik. "Cristiano Ronaldo és Ribéry is megérdemelné, de én Francknak adnám, mert előző szezon végén megnyerte a három legfontosabb trófeát a Bayernnel."

A 30 éves, 76-szoros francia válogatott Ribéry az előző szezonban 43 meccsen 11 gólt szerzetta Bayern München csapatában. 2007 óta játszik a bajor csapatban, ahol összmérlege 249 meccs, 86 gól, három bajnoki cím, három kupagyőzelem, egy Bajnokok Ligája-trófea, és egy európai szuperkupa-diadal.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ribéry többre tartja magát Messiéknél
Franck Ribéry, a Bayern München Aranylabda-várományosa szerint keményebben dolgozik a pályán, mint Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Ribéry megnyerheti az Aranylabdát"
Michel Platini szerint jó eséllyel pályázik a legjobb európainak járó UEFA-díj megszerzése után az Aranylabdára is Franck Ribéry, a Bayern Münchennel bajnokságot, kupát és Bajnokok Ligáját nyert francia szélső....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu