Ibra könyörög, hogy maradjon Ancelotti

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 22. 19:11
Zlatan Ibrahimovic szerint hatalmas érvágás lenne a Paris Saint-Germainnek, ha Carlo Ancelotti a távozás mellett döntene.


 

Carlo Ancelotti jó eséllyel a Real Madrid vezetőedzőjeként folytatja ősszel, de Zlatan Ibrahimovic reméli, ebből nem valósul meg semmi.

„Fantasztikus a kapcsolatom Ancelottival, nem szeretném, hogy elhagyja a klubot. Hihetetlenül jól bánik a játékosokkal, jobban, mint Mourinho” – mondta sajtótájékoztatóján a PSG csatára.

„Minden egyes alkalommal elmagyarázza a játékosoknak, ki miért kerül a kispadra. Amikor megnyertük a bajnokságot, egy kis szobában mindnyájunknak köszönetet mondott, valamennyiünkhöz volt egy személyes üzenete.”

„Hatalmas szerepe van a PSG projektjében, sok mindent épített itt fel. Ha távozik, a stáb hét-nyolc tagja követheti. Jókora űrt hagyna maga után – mindnyájan azt szeretnénk, hogy maradjon.”

A PSG ragaszkodik ahhoz, hogy az olasz tréner kitöltse szerződését a Parc des Princes-ben, annak a lehetőségét azonban nem zárta ki a sportigazgató, Leonardo, hogy leülnek a tárgyalóasztalhoz a Real Madriddal.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu