Hivatalos: Valdés idén már nem véd

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 20. 18:13
A Barcelona hivatalos közleményben erősítette meg, hogy Victor Valdés sérülése miatt mintegy másfél hónapig nem lehet a csapat segítségére.


 

A Dél-Afrika elleni, 1-0-ra elvesztett barátságos mérkőzésen Valdés jobb vádlijában következett be izomszakadás kedden, állapította meg a katalánok orvosi stábja.

Az első hírek hathetes kiesésről szóltak, amelyeket megerősítettek a blaugranák, a hálóőr tehát ebben a naptári esztendőben már nem áll a kapufák közé.

A spanyol válogatott szerdán érkezett haza Johannesburgból, és már az sokat sejtetett, hogy Valdés mankókkal szállt le a repülőgépről.

A rutinos portást a 77. percben kellett lehozni a keddi találkozón, egy dél-afrikai kontrát megakadályozandó jött ki a kapujából, ekkor ütött be a krach.

A kapuban José Manuel Pinto helyettesíti majd, de a Barca számára aggasztó lehet, hogy ebben a szezonban még egy percet sem védett.

Valdés remek formában védett az idény eddig eltelt hónapjaiban, de sokáig már nem erősíti a katalánokat: még a nyáron bejelentette, hogy egy évvel később klubot vált.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu