Hivatalos: Kaká visszatér az AC Milanhoz

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 2. 10:10
Az AC Milan hétfőn reggel hivatalosan is bejelentette, de tegnap már Massimiliano Allegri, a csapat vezetőedzője is utalt rá, hogy éveken át tartó huzavona után végre megegyeztek a Real Madriddal, és a brazil aranylabdás Kaká 31 évesen visszatér egykori sikerei színhelyére, a San Siróba.


 

"Már csak a játékossal kell megegyezni" - mondta Massimiliano Allegri, az AC Milan vezetőedzője vasárnap este, majd a La Gazzetta dell Sport is olyan információkat közölt, miszerint köszöbön áll Kaká visszatérése az AC Milan csapatához. Az olasz klub honlapja hétfőn bejelentette, hogy megvan a megegyezés, mivel az utolsó simítások is megtörténtek.

"Tegnap este 20:00 óra tájban, köszönhetően a két klub közötti jó kapcsolatnak, a Real Madrid és az AC Milan formálisan megállapodott Ricardo Kaká átigazolásáról, aki újra viseli majd a Rossoneri színeit. A következő nap aztán, nem sokkal hajnali 3:00 előtt, a megállapodás megszületett."

A 31 éves éves brazil válogatott támadó középpályás 2003 és 2009 között igazi ikon lett a San Siróban, többek között olasz bajnoki címet és Bajnokok Ligája-győzelmet szerzett a Milannal, amelynek játékosaként 2007-ben az év legjobb játékosának járó Aranylabdát is megkapta.

2009-ben aztán új kihívásokat keresett, a Real Madridhoz igazolt, mely 68,5 millió eurót fizetett érte, de korai térdsérülése után bármennyire igyekezett is, már nem tudott stabil helyet kiharcolni magának a kezdőcsapatban. Azonban sosem adta fel, kitartott a spanyol csapat mellett, bárhova is hívták.

Kaká egykori milánói edzője, Carlo Ancelotti alatt sem lépett előre Madridban, és a 2013/2014-es szezonban még nem játszott tétmérkőzésen a Real mezében. A Milan évek óta vissza szeretné szerezni egykori kulcsemberét, most sikerült neki, és a hírek szerint kétéves szerződést köt vele, éves fizetése 4 millió euró lesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kaká visszatér a Milanhoz?!
La Gazzetta dello Sport: Kaká visszatér, két év alatt tízmillió eurót keres majd a Milannál, amely ingyen szerezheti meg az aranylabdást a Real Madridtól....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Kaká
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu