Hivatalos: eladták Luís Fabianót

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 12. 11:28
Hazatér Luís Fabiano, a Sevilla elfogadta a Sao Paulo ajánlatát brazil válogatott labdarúgójáért, annak ellenére, hogy a nyáron szerződést hosszabbított vele.


A 30 esztendős csatár négyéves szerződést írt alá, a dél-amerikaiak 7,6 millió eurót fizetnek érte. Fabiano kevesebbet fog keresni a Sao Paulónál - amelyet 2001 és 2004-től már erősített - , ráadásul a 2,5 millió eurós idénybónuszról is le kell mondania.

Fabiano tavaly augusztusban 2013 nyaráig hosszabbított a Sevillával, a jelenlegi idényben azonban sérülések és formaingadozás miatt nem tudta a maximumot nyújtani, igaz, tíz góljával így is a csapat legeredményesebb játékosa volt.

saopaulofc.net
Fabiano írja alá új, négy évre szóló szerződését Fotó: saopaulofc.net

Legutóbb a múlt héten szenvedett térdsérülést, amelynek következtében hat hetet kényszerül kihagyni. O Fabuloso egyébként 106 gólt lőtt klubjában, amellyel az elmúlt 7 év alatt 6 trófeát nyert.

„A pénz nem minden. Semmi sem ér fel azzal a boldogsággal, amelyet amiatt érzek, hogy ismét felhúzhatom kedvenc csapatom 9-es mezét. Mindent ennek a klubnak köszönhetek" – mondta a futballista az üzlet nyélbe ütését követően.

Fabiano szép gólja a világbajnokságon Elefántcsontpart ellen

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu