Hivatalos: Dzsudzsák Dinamo-játékos

Szerző: SHLétrehozva: 2012. január 12. 18:30
Mint arról a hét elején beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs a napokban az orosz fővárosba utazott, és tárgyalásokat kezdett a Dinamo Moszkva vezetőivel. A megállapodás főbb részleteiről már a hét elején megegyeztek a felek, a szerződés aláírására azonban csak csütörtökön került sor: a szélső négy évre kötelezte el magát új klubjához.


 

„A vezetőkkel történt mai találkozó inkább már csak formalitás volt, a szerződés részleteiben napokkal ezelőtt megegyeztünk, ma pedig az aláírással hivatalossá tettük a négy évre szóló megállapodást” – mondta az mlsz.hu-nak az Anzsi Mahacskalát 19 millió euróért hátrahagyó Dzsudzsák Balázs.

„Nagyon boldog vagyok, mert úgy gondolom, minden szempontból előrelépés a Dinamóval kötött szerződés. Tegnap a csapat edzőközpontjában jártam, és amit ott láttam, az egyszerűen lenyűgözött.”

„Tökéletes körülmények várnak a Dinamónál, kívánni sem lehetne jobb környezetet. Büszke vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú klubnál folytathatom a pályafutásomat. Az igazi munka jövő héten kezdődik, hétfőn ugyanis edzőtáborba utazunk, Dubajban készülünk fel a tavaszi szezonra.”

„Valóban nem tartott sokáig, míg megszületett az egyezség, ehhez az Anzsi konstruktív hozzáállása is kellett. Amikor Oroszországba jöttem, a CSZKA-t és a Dinamót emlegették mint legnagyobb múltú csapat, jó helyre kerültem” – nyilatkozta Dzsudzsák, immár új klubja honlapjának.

„A Dinamo nagyon előkelő helyen áll a bajnokságban, egy pontra a második helyezett CSZKA-tól, ami sok mindent elárul. Az Európa-ligában, hovatovább a Bajnokok Ligájában szeretnék futballozni, ezért különösen örülök, hogy ide szerződtem.”

Dzsudzsák elárulta, noha 22-essel szokott játszani, Kevin Kuranyitól aligha kaparintja meg ezt a számú dresszt – mint közben kiderült, 11-esben futballozik majd az orosz fővárosban, a bizonyítás vágyával

„Az orosz bajnokság nagyon erős, sajnálom, hogy kulcscsonttörés hátráltatott az Anzsinál. A Dinamónál azonban tovább fejlődhetek, minden feltétel adott.”

Új edzője, Szergej Szilkin is megszólalt a kék-fehérek honlapján. Csak dicsérő szavak hagyták el a száját

„Nem titok, hogy nagyon akartuk Dzsudzsákot, hatalmas erősítés a Dinamónak. Nem rejtettük véka alá, hogy minőségi játékost kerestünk a balszélső posztjára, biztos vagyok benne, hogy megállja nálunk a helyét. Tisztában vagyunk a magyar középpályás képességeivel, aligha ér minket meglepetés” – nyilatkozta a szakember.



 

 



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu